StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum
Akcja "Znicz"
Autor Wiadomość
Mumiak 

Zaproszone osoby: 6
Tematy: 90
Piwa: 5/7

Wysłany: Pon Lis 05, 2007 4:14 pm Akcja "Znicz"

Skończyl się długi weekend kończy się akcja "znicz" i co prawie 100 ludzi zabitych i około 1000 rannych. Coś się nasi rodacy a zwłąszcza policja nie popisała bo szczerze przez 4 dni jak było wolne widziałęm hmm 1 listopada tylko policje a troche jeżdziłem po Polsce i gdzie było te 10 tysięcy policjantów ?? Chyba pili gdzieś piwko albo zajmowali się malo ważnymi problemami zamiast stać na drogach. A Wy ile widzieliście smerfów widzieliście przez ten weekend ??

danius0102

SzakalXP 

Tematy: 27
Piwa: 9/24

Wysłany: Pon Lis 05, 2007 10:39 pm 

Osobiście wiekszość psiarni 1 listopada widziałem przy Cmentarzach bo na trasie to nie bardzo... :razz: Przy cmentarzu na Bykowinie nawet stali sami "Miejscy"... ani jednego Niebieskiego... :P
W dzień zaduszny z kolei fajną przygode miałem... Jechałem przez Mrówczą Górke z Kochłowic na Halembe no i na początku zaraz tej drogi w krzakach stali se niebiescy ładnie w oznakowanym... no to kulturka 50 :D Potem jade dalej, centralnie droga za mna i przedemną pusta wiec se 3mie tak te 60... Nagle patrze w wsteczne a tu mi ładnie auto za mną śmiga niebieska Corsa to se pomyślałem ze komuś fajnie sie spieszy a jak podjechali mi pod zderzak to twardo sie za mną 3mali :D Widocznie chcieli Szakala przetestować ale bujać to nie nas :D HaHaHa :] Pozdro Dla Panow "Tajniaków".... haha ;) :mrgreen:

// Ayrton Senna Da Silva //

[*] 21.III.1960 - 01.V.1994 [*]
Postaw piwo autorowi tego posta

bolczyk 

Tematy: 4
Postawił 1 piw(a)
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 8:20 am 

ja panów milicjantów spotkałem dopiero w niedzielę wieczorem, a tak przez cały długi weekend to nie widziałem żadnego ( nie żebym za nimi tęsknił :D )

RUDANET.INFO Forum

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
Zmarł twórca "Pankracego"
"nie sama pilką czlowiek zyje"
"Cymański: Niedzielę trzeba jakoś uczcić"
Finał "Wielkiej gry"
Płec "silna"

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach