Teraz czekamy na to kto zostanie trenerem nowego Lecha
obstawiam Franca Smude
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 7:33 am
A ja mysle ze stary lechita, Adam Topolski.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 8:56 am
Swietny, szybki mecz. Sevilla pojechala z angolami krotko i na temat. Co do Gornika to tez swietny mecz, legła w drugiej polowie praktycznie nie wychodzila ze swojej polowy. Szkoda glupio straconej bramki i zmarnowanych sytuacji...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 4:00 pm
Eee tam zaraz rozruba, rzucali tylko w siebie racami, wbiegli na boisko, rozebrali pilkarzy, bili sie, zaatakowali policje lawkami, kamieniami, reklamami za co zostali oblani woda z armatek i ostrzelani z gumowych pociskow. Fajnie bylo, nie ma co.
To informacja być może ważniejsza dla przyszłości klubu niż wynik prestiżowego meczu z Legią. Jest już przesądzone, że na najbliższej sesji Rady Miasta, gmina Zabrze poprzez MOSiR podniesie kapitał spółki o 1,5 miliona złotych. Pieniądze te wpłyną na konto klubu, co daje gwarancje, że - utrzymując się w lidze - Górnik dostanie licencję na grę w ekstraklasie. - Przed meczem spotkali się radni i już wiadomo, że większość będzie głosowała za przejęciem spółki. Sprawa jest praktycznie przesądzona. Prawdopodobnie wszyscy będą "za" - powiedział po meczu jeden z radnych. Co więc musi Górnik? Utrzymać się w lidze.
Franciszek Smuda został nowym trenerem piłkarzy KKS Lech Poznań. 58-letni szkoleniowiec, prowadzący ostatnio Zagłębie Lubin, podpisał z poznańskim klubem kontrakt na trzy lata.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
W poniedziałek spełniło się jedno z marzeń Tomasza Kuszczaka. 24-letni bramkarz znalazł się w składzie reprezentacji Polski na mundial. W najbliższym czasie może spełnić się kolejne marzenie.
Jak poinformował Fakt bramkarzem reprezentacji Polski jest zainteresowany Manchester United. Według informacji tabloidu, negocjacje zbliżają się do pomyślnego zakończenia, a Czerwone Diabły są gotowe zapłacić za Kuszczaka West Bromwich Albion 7 milionów funtów! Gdyby transfer doszedł do skutku byłby to absolutny rekord w historii polskiej piłki.
No no ciekawie sie dzieje z polskimi bramkarzami
25 maja Zakopane będzie zwracać uwagę na portugalską miejscowość Villamoura, gdzie na 45. kongresie Międzynarodowej Federacji Narciarskiej (FIS) (21-27 maja) zapadnie decyzja czy zimowa stolica Polski otrzyma prawo organizacji narciarskich mistrzostw świata w konkurencjach klasycznych w 2011 roku.
Rywalami Zakopanego są Val di Fiemme (Włochy) oraz Oslo (Norwegia).
Wysłany: Czw Maj 18, 2006 1:44 am
Po nazwach miejscowosci "wroze" ze chyba nie mamy zbytnio szans...
Bilety na mecz Polska - Kolumbia
Polski Związek Piłki Nożnej serdecznie zaprasza kibiców reprezentacji na mecz towarzyski Polska – Kolumbia, który odbędzie się 30 maja 2006 roku na Stadionie Śląskim w Chorzowie (godzina 18:00).
Ceny kart wstępu na to spotkanie wynoszą: 10 zł, 20 zł, 30 zł, 50 zł.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.