Tutaj postaram sie pisać jakieś aktualności z mniej znanych dyscyplin. Zwłaszcza o poczynaniach polaków.
Zapaśnicze ME:Michalkiewicz zdobył złoty medal!
Cytat
Artur Michalkiewicz (Śląsk Wrocław) zdobył w Moskwie tytuł mistrza Europy w zapasach w stylu klasycznym. W finałowej walce w kategorii do 84 kg pokonał reprezentanta Armenii Dennisa Forowa na punkty 3:1
Ostatnio z tego co pamietam to w zapasach nam nie szło chco moge się mylic, tymbardziej cieszy złoty medal.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
No mogli wygrać poraz trzeci z rzedu, mogli przejść do histori no ale cóż nie tym razem. Rosjanie heh jesli tamten zespół można nazwać rosyjskim jak tam mało rosjanów gra wygrał z nimi po wsumie ładnym meczu.
Graeme Dott został we wtorek snookerowym mistrzem świata. Szkot pokonał w finale turnieju rozgrywanego w the Crucible Theatre w Sheffield Anglika Petera Ebdona 18-14.
Oglądałem te mistrzostwa w TV i powiem że wciągnął mnie ten sport. Inna odmiana bilardu ale bardzo ciekawa. Ci zawodowcy są przewaleni co oni umią zrobić z bilami.
Graeme Dott został we wtorek snookerowym mistrzem świata. Szkot pokonał w finale turnieju rozgrywanego w the Crucible Theatre w Sheffield Anglika Petera Ebdona 18-14.
Oglądałem te mistrzostwa w TV i powiem że wciągnął mnie ten sport. Inna odmiana bilardu ale bardzo ciekawa. Ci zawodowcy są przewaleni co oni umią zrobić z bilami.
Eee tam ja po dwoch piwach umie takie sztuczki ze robic ho ho! Tylko ze na turnieje trzeba trzezwym przychodzic dlatego chlopaki zdobywaja najwyzsze trofea.....glupie przepisy
Tytuł mistrzyni Europy w podnoszeniu ciężarów w kategorii 58 kg zdobyła Rosjanka Marina Szajnowa z wynikiem w dwuboju 237 kg. Drugie miejsce zajęła Fetie Kasaj (Albania) - 227 kg, trzecia była Aleksandra Klejnowska - 218 kg. Marietta Gotfryd zajęła w mistrzostwach piąte miejsce z wynikiem 205 kg w dwuboju.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:47 am
Mumiak napisał/a
No chociaż w podnoszeniu cieżarów jesteśmy w czołówce przynajmniej u kobiet.
No wlasnie, a niewiecie czasem co slychac u Kołeckiego? Trenuje czy dalej jest zawieszony za "prochy"?
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Dominika Misterska (WLKS Siedlce) wywalczyła we Władysławowie brązowy medal mistrzostw Europy w podnoszeniu ciężarów w kategorii 69 kg. W dwuboju uzyskała 221 kg.
Kobiety to maja pare heh
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.