ijee nasz pan Admin mnie wysmiol
i nie wiem dlaczemu bo narazie najwiecej ludzi zaprosila a godalach ze juz nikogo nie zapraszom zeby inni mieli szansa, a babcia mo jeszcze kilku znajomych kere by sie pogodali a jo im padala ze juz Forum nie dzialuje
PoZdrOOooooooOOo aDmiN
_________________ ''Nikt nie wie nawet sasiedzi co we mnie siedzi tylko tych ludzi garstka"
shoovarek1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-28, 23:48
Monisia87 napisał/a:
ijee nasz pan Admin mnie wysmiol
i nie wiem dlaczemu bo narazie najwiecej ludzi zaprosila
To nie o to chodzi, w miejscu nicka w moim sigu każdy widzi swój nick, tak że nie przejmuj sie za bardzo tym, co nie znaczy ze nie masz innych zapraszać Jest to działalnośc jak najbardziej chwalebna i godna naśladowania
Tak a propo, ja używam ZoneAlarm AtntiVirus, i sprawuje się on bardzo dobrze, miałem wczesniej kasperskyego ale mnie wkur......! ZoneAlarm przymula mojego kompa nieco na końcu jak wyłączam maszine, ale tak działa bez zarzutu. Firewall weń wbudowany też jest znakomity... Używam już rok i żadnego virusa od tego czasu nie miałem.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum