Wg. mnie najlepszy Kaspersky - z aktualizacją, wykrywalnością i truskaweczką nie ma problemu, nie obciąża systemu więc jestem zawsze z nim. Reszta anty ma już dobre zabezpieczenia i truskaweczki nie działają a jeżeli działają to do pewnego czasu... avast jeszcze może być ale lepszy kasper...
a jak u Was??
Wysłany: 2006-03-25, 15:30
popierom JOYFUL jo juz tez jakis czas korzystom z Kasprsky Anti-Virus i od tego czasu nie miol zech zadnych klopotow z jakimis wirusami... faktycznie najmniej obciaza system ze wszystkich antywirosów jakie zech miol do tej pory... podando mo proste interfejs i je prosty w konfiguracji... polecom wszystkim...
Wysłany: 2006-03-25, 15:33
We prawie wszystkich testach zwycieża Kaspersky za nim AntiViren Kit, ja jednak mam Nod32 który jeszcze nigdy mnie nie zawiódł i co jak co ale to właśnie on w najmniejszym stopniu obciąża system (potwierdzone przez większość użytkowników) nie czuć go prawie wogóle.
Z freeware'owych produkcji najlepszy jest chyba Avast!, za nim AVG i Free Antivir.
Wysłany: 2006-03-25, 15:42
shoovarek1 napisał/a:
AntiViren Kit
ciężko o dobry serial bo jest synchronizacja z serwerem...
shoovarek1 napisał/a:
Nod32
chyba go kiedyś miałem ale nie pamiętam wiec nie mam zdania
shoovarek1 napisał/a:
Z freeware'owych produkcji najlepszy jest chyba Avast!, za nim AVG
zgadzam się
shoovarek1 napisał/a:
Free Antivir.
nie słyszałem o nim
Wysłany: 2006-03-25, 16:03
Aaaa ten jakoś z tym wyrazem FREE nie skojarzyłem shoovarek1, może inaczej - legalnie darmowy bo przypuszczam że reszta też ma za darmo ale nielegalnie z tzw. truskaweczką
Wysłany: 2006-03-25, 16:16
JOYFUL napisał/a:
shoovarek1, może inaczej - legalnie darmowy
Można i tak to określić
JOYFUL napisał/a:
z tzw. truskaweczką
Taak, truskaweczka, witaminka, cukierek, dodatek, c***k - tyle określeń na ten mały a jakże niezbędny większości dodatek
Jo używom Kasperka i mom spokojno gowa
Próbowołech używać inne ale boły do bani!!!
Prowda je tako, że muli komp jak ch... ale jak coś mo działać dobrze to musi obciążać proca.
shoovarek1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-28, 20:06
WiLLy napisał/a:
Prowda je tako, że muli komp jak ch... ale jak coś mo działać dobrze to musi obciążać proca.
No nie wiem, moj prawie wcale nie obciąża a jestem z niego zadowolony i przez ostatnie pare lat niczego nie złapałem
Sieć:: 9 Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 906 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
Wysłany: 2006-03-28, 21:02
WiLLy napisał/a:
a jO o tak dalej jest zdania, ze Kaspersky nie muli kompa... (przynajmniej mojego)
cHyba, ze wy mosie jakos calkiem staro wersja tego kaspersky'ego to moga sie zgodzic...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum