Mam program asus video security przez którego moge zobaczyć co sie dzieje u mnie w domu przez kamerkę.Program ten działa jako serwer lecz nie moge sie do niego połączyć z innej sieci.Więc wpadłem na program Hamchi lecz też nic u mnie na kompie gdy wchodze na adres asusa video sexurity przysztko ok widać słychać lecz gdzy chce wejść z innego kompa i z innej siecie to za chiny nie umiem sie połączyć prosze pomóżcie!
Przy połączeniu w oknie przeglądarki Twój adres IP zastąp adresem IP uzyskanym w Hamachi, upewnij sie ze Twój firewall dopuszcza połączenia z Hamachi i zainstaluj na drugim komputerze Hamachi, powinno dzialać.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.