czy kto? wie dlaczego nie działa "NiedĽwiadek" ?? od kilku dni nie można wogóle wej?c do tego programu.... jakie znacie dobre programy do ?ci?gania, co? podobnego do Bear Share ...
_________________ Górników jest wiele, ale wielki tylko JEDEN - !!GÓRNIK 19\G/48 ZABRZE
Torrent - i wszystko jasne.
A potem dluuuuuugo nic i na koncu jak juz nie ma czegos na torrencie: Limewire przynajmniej jesli chodzi o mnie.
Mozesz tez sprobowac iMesha (chyba wyszla wlasnie nowa wersja), z nowosci pojawił sie tez "Peanuts 2.0" - korzysta z wielu sieci.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sob Sty 21, 2006 10:43 am
Wiesz z torrenta trudno sciagnac np. pojedyncze piosenki...
Poza tym to co ci Olav nie dziala? Ja z czwartku na piatek sciagnalem Niedzwiadkiem 300MB w godzine! A z alternatywnych programikow polecam rowniez iMesh`a.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Wiesz z torrenta trudno sciagnac np. pojedyncze piosenki...
Da sie, wystarczy przy sciaganiu np. calej plyty zaznaczyc w opcjach plików które pliki chcesz zasysac a ktore nie. Szkoda ze nie dziala u nas emule bo tam chyba najlatwiej zassac takie male pliki. Mogłoby cos iB z tym zrobic, w koncu to juz chyba 2 lata jak jestesmy zablokowani w tym p2p.
Masz przeskanowac pacjenta antyspyware'm.
Jesli nie pomoze to sciagnac nowa wersje Bearshare (link jest na powyzszej stronce).
Jesli i to nie pomoze to masz wejsc do "C:\Program Files\BearShare" i zmienic nazwe "Temp" na "Temp2" i uruchomic program, jesli dalej nie dziala to zmien nazwe "db" na "db2".
I zabezpiecz sie wreszcie jakos, nie nudzi Cie juz te usuwanie syfów co chwila ?
Co to za programik ten NiedĽwiadek cos ala eMule czy co
Ja niedĽwiadem głównie ci?gne muze. Fajnie bo pliki zaczynaja sie ?ci?gać od razu, nie trzeba czekać tak ja eMule.
Filmów nie ma co ci?gn?ć (mimo że szybko id?) bo najczę?ciej ?ci?gniesz film inny niz sie chciało.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Nie Lut 05, 2006 5:29 pm
Kumpel odziwo zaciagnal na "Niedzwiadku" "Opowiesci z Narnii" w nocke zanim znalazlem film na torrencie. I nie byl to fake!
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.