Ogólnie EF81 mi sie nie podoba z wyglądu i z powdou nie ruchomej kamery.Zaś El71 przypadł mi do gustu z wyglądu i możliwości.Czy to prawda że firma BenQ-Siemens ogłosiła upadłość??Podobno są to ''Daremne'' telefony?
[ Dodano: Sro Maj 23, 2007 7:58 pm ]
konkretnie to:aparat przynajmniej 1,3Mpx,Mp3,Wyświetlacz 265tyś.kol,karta pamięci
o pamięć wew. tu nie chodzi mam zamiar jak będę posiadał fona zaraz kupić 1gb.Tylko słyszałem że jak sie cos zepsuje to z serwisem cienko
[ Dodano: Sro Maj 23, 2007 10:04 pm ]
No i ta bateria ok.570mAh Przy moim użytkowaniu telefonu(mp3,filmowanie,robienie zdjęć,pisanie sms,dzwonienie)To ZDECYDOWANIE ZA MAŁO!!!!Może wytrzyma 2dni przy dobrym sforrmatowaniu ale wątpie
[ Dodano: Sro Maj 23, 2007 10:10 pm ]
Na początku chciałem Sagema myx-8 posiada te same funkcje co El71 Tylko że tego sagema trudniej kupić i jest troche droższy
[ Dodano: Sro Maj 23, 2007 10:12 pm ]
Mam okazję kupić Benq-Siemens El71 + 1Gb kingston za 379zł tylko podobno facet oszukuje ludzi i wysyła uszkodzone fony z tego co pisze w komentarzach
Jak dla mnie to i Benq i Sagem to raczej niezbyt solidne firmy, no ale jak sie ma szczescie i sie trafi na jakis dobry egzemplarz to pewnie mozna byc zadowolony
No trzeba dobrze trafić
Benq-siemens El71 ma prawie same NEGATYWY!to że mu bluetooth nie działa tu że bateria słaba tu że słaba szybka co chroni wyświetlacz bo sie stłukła, że sie nie da sms pisać i że sie sam wyłącza!
To ja już wole Benq-Siemens EF81 ma mniej negatywow a jak już ma to za wygląd:)
Ef81 Wogóle mi sie nie podoba ale podobno jest bardziej wtytrzymalszy od EL71(chodzi międz innymi Ef81 ma grubszą szybke od wyświetlacza,lepszą klawiaturę,NO I LEPSZĄ BATERIĘ!!EL71 ma 570mAh!!! Tyle ma moje mp4!!!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.