Jak sie nieoficjalnie dowiedzielismy w nocy z poniedzialku na wtorek skradziono utarg ze sprzedazy biletow na Wielkie Derby Slaska (2 marca, Ruch Chorzow - Gornik Zabrze).
Jeszcze w poniedziałek działacze Ruchu cieszyli się, że na Wielkie Derby Śląska sprzedali już 7,5 tys. biletów (większość po 20 złotych). W nocy ktoś włamał się jednak na stadion w Chorzowie. Złodzieje rozpruli kasy pancerne i zabrali cały utarg.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 12:08 pm
Co za banda... Mam nadzieje ze ich złapią. Co do samego meczu to goscie w "Czarnym poniedzialku" w Antyradiu az sie slinili na sama mysl o derbach, jakby nie bylo, to najwieksze pilkarskie swieto w Polsce... Zaden inny mecz nie wzbudza takiego zainteresowania, nie wzburza tylu dyskusji i kontrowersji co derby śląska.
"02.03.2008 DERBY TO RZECZ ŚWIĘTA-NIECH KAŻDY Z WAS O TYM PAMIĘTA".
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 8:22 pm
Fenris, kupuj w Zabrzu bilet, pojedziesz z Rudziolami... I dostaniesz jeszcze gratis czapeczke.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
30zł i w tym czapeczka do mnie mocie trocha za wysokie te ceny no rozumia przejazd ale mogli wom zrobić jakieś zniżki na bilety jak nom Fenris U nos bilety po 10zł
wujek soczek już bilety ma zamówione... pozostaje czekać i czekać
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 9:35 am
mari5508 napisał/a
mocie trocha za wysokie te ceny
10 za przejazd i bilet 20. Poza tym to chyba wy ustalacie ceny dla gosci a nie oni sami, w koncu to my mamy wyjazd, wiec cokolwiek dziwne by bylo gdyby Górnik sam sobie ceny za bilety ustawial... Chyba ze czegos nie wiem.
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 24 Cze 2006 Posty: 37 Tematy: 7 Piwa: 3/2 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 10:33 pm
Pff... jo sie o bilety nie boja, w sumie to nie byda tam jako kibic ino obsługa techniczna, wiecie ze przed szpilem ma być koncert ?;> Niby doda ma grać ale to mało prawdopodobne bo po prostu za dużo sobie laska liczy
_________________ Organizacja oraz obsługa techniczna(dźwięk, światło, scena, telebimy, projektory) imprez masowych. Produkcja profesjonalnych systemów nagłaśniających oraz domowych i samochodowych zestawów głośnikowych na każdą kieszeń. Naprawa i serwis sprzętu audio.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.