A ja sądze że nie będzie ciężko o bilety bo gRamy u siebie więc.... Chodziły nawet słuchy, że mamy gRać na Śląskim i jakby na serio tak było to 40 tyś nie będzie... nie sądze...
NASZE ŻYCIE JEST NIEBIESKIE
_________________ ''Wyścig, Rywalizację, Mam We Krwi, Są Częścią Mnie, Częścią Mojego Życia''
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 10:37 am
Uzupelniajac utracone posty... Lezycie i kwiczycie w derbach Gornik zlozyl wnisek o 15 tys. biletow, ile wy?
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
I jak to jest z tymi biletami bo obilo mi się o uszy że Górnik dostal 12,5 tys prawda a jesli tak to kto wie po ile i gdzie można je zalatwic ze stronky Górnika oczywiście
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Górnik dostał 12,5tyś a do Ruchu oczywiście ok.26tyś biletów(bo jesteśmy gospodarzami) Prosze a tutaj stronka z info o biletach dla Ruchu: http://niebiescy.pl/?id=2035
[ Dodano: Sro Sty 23, 2008 11:24 am ]
auger napisał/a
Uzupelniajac utracone posty... Lezycie i kwiczycie w derbach Gornik zlozyl wnisek o 15 tys. biletow, ile wy?
Auger my nie musimy składać wniosków o bilety bo to MY jesteśmy gospodorzami wieć i tak my będziemy mieli większość biletów
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 4:18 pm
Wiekszosc to nie znaczy ze 3/4 stadionu bo policja musi sie zgodzic na dana ilosc biletow czy jestescie gospodarzami czy goscmi. Ja na dniach bede wiedzial ile zalatwie biletow, wiec jakby co zglaszac sie Żabole po bileciki na PW lub GG. Decyduje kolejnosc zgloszen, bo ilosc biletow ograniczona. Reklamacji i pretensji nie przyjmuje-kto pierwszy ten lepszy.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 11:15 pm
Zepsują nam święto...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.