odrazu widać po co są reżyserzy dzwieku fajnie zrobiony pokaz audio. W pierwsym nagraniu całkiem mocny jest worek a w drugim byłem prawie skłonny się obracać heh
Heh, słyszałem to troszkę wcześniej Świetne to jest
Aaa skoro temat o uszach - może mi ktoś powiedzieć, dźwięki o jakiej częstotliwości maksymalnie może słyszeć zdrowy dorosły człowiek ?
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Dla człowieka słyszalne są dźwięki w zakresie częstotliwości 16 Hz - 20000Hz (20 kHz). Dźwięki o częstotliwości mniejszej to infradźwięki, a o większych to ultradźwięki i hiperdźwięki.
Chcę kupić zestaw głośników, a tam podobno podają czasem jakieś kosmiczne częstotliwości, których człowiek zwyczajnie nie jest w stanie odebrać. Nie chciałbym dać się oszukać Dzięki za info
Nie róbmy offtopu
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.