A kto powiedzial ze nie mogą ?
Tak samo jak przy pisaniu posta sluza do tego znaczniki "" i ""
Przy okazji prosba zeby nie przesadzac z tym co umieszczacie w tych podpisach bo juz pare razy zdarzylo sie że ktos tam sobie zbudowal piramidke zlozona z 10 duzych obrazkow i nie wygladalo to specjalnie juz pomijając to że podpisy nie sa od tego żeby tam zakladac swojego bloga
Hmmm a ja mam taki pomysł ale się chyba nie przyjmie A może by tak w dziale Muzyka dodatkowy poddział czy jak to się tam to nazywa o nazwie 'Wymiana nutami'? Tak se pomyślałem o tym,bo mam sporo nut i czasami mi też są jakieś potrzebne i nie ma gdzie z bardzo w necie ich znaleźć.....
Jak cuś to moge to pilnować itp....
Udoskonalona została edycja swoich postów. Od teraz po kliknięciu przycisku od razu można edytować treść posta, bez czekania na otwarcie osobnej strony
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 9:28 am
Sugeruje zeby mozliwosc postowania a tym bardziej zakladania tematow mieli tylko zalogowani userzy(patrz uzytkownik CORE i inni). Dziekuje za uwage.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Ja swoim skromnym słowem moge zaproponować Poddział albo coś wedle uznania pana Admina o tematyce Motoryzacyjnej... Można by tam wrzucać od ciekawostek ze świata motoryzacyjnego przez porady dla kierowców np. jak jeździć w zimie itp... (oczywiście przykład z tymi poradami haha ) po tematyke związaną z F1, WRC, MotoGP i innych sportów motorowych To tylko takie moje przemyślenia tak więc pozostawiam to w kwestii admina... Pozdro
_________________ ''Wyścig, Rywalizację, Mam We Krwi, Są Częścią Mnie, Częścią Mojego Życia''
Również za Bardzo się może przydać, zwłaszcza mi jako początkującemu kierowcy
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
No to świetnie że pomysł trafiony Jak coś zawsze moge pomóc czy tam sie zaopiekować to cześcia Pozder
RtMvS napisał/a
Bardzo się może przydać, zwłaszcza mi jako początkującemu kierowcy
O to mi właśnie też między innymi chodziło aby bardziej doświadczeni mogli sie np. podzielić wskazówkami dotyczącymi praktyk, technik itp... itd... hehe
_________________ ''Wyścig, Rywalizację, Mam We Krwi, Są Częścią Mnie, Częścią Mojego Życia''
moze ktoś tutaj się zna na autach mechanice itp. hmm Soczek
dopiero poznaje wiedze fachową więc póki co na wiele się nie przydam choć kto wie, bo moja wiedza rośnie ale również jestem ZA
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.