Tak jeszcze z straej odsłony forum to brakuje 'Szukarki' : )
Ostatnio zmieniony przez soczek Pią Sty 20, 2006 1:48 am, w całości zmieniany 1 raz
Bo to forum calkiem inne i wyglad i obsluga. Przez ostatnie 2 czy 3 lata siedzielismy na pbpBB a teraz taka odmiana Ale to nam wyjdzie na dobre i sie z czasem przyzwyczaimy KORZO
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Wto Lis 15, 2005 1:41 pm
KORZO napisał/a
Brakuje dzia³u XX ale to chyba niy by³o oblegane tak fest ... tak mi sie ino zauwa¿y³o
Jo tam moga wklejac wiela wlezie i pisac tyz.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Dla wszystkich lubi?cych pisac nie na temat powstał wła?nie dział "OFFTOP" - forum to jest niemoderowane a wiec ostrzegam że piszecie tam (co chcecie i jak chcecie) i czytacie zamieszone tam posty na własn? odpowiedzialno?ć.
Ciemno juz, ciezko o jasnosc ale sie postaram: mozesz tam pisac o róznych pierdolach typu dupa maryny a kto inny post nizej o czym calkiem innym i zaden wredny admin nie bedzie Ci prawił morałów o tym ze zrobiłe? bł?d w swoim nicku albo ze piszesz nie na temat
Taka "Piaskownica" ze "starego forum" o ile pamietasz.
W dalszym ciagu w tym miejscu czekam na wszelkie Wasze sugestie odnosnie kształtu forum.
Jezeli czegos tu Waszym zdaniem brakuje lub cos jest nie tak to tutaj możecie o tym napisać - wszelkie pomysły na pewno zostaną wzięte pod uwagę
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.