W Ameryce południowej w środe zaczeły się mistrzostwa tamtego kontytentu czyli Copa America najstarsze miedzynarodowe mistrzostwa. Jak zywkle największymi faworytami jest Brazylia oraz Argentyna.
Wyniki:
środa, 27. czerwca 2007
GRUPA A Merida Urugwaj 0:3 Peru
GRUPA A San Cristobal Wenezuela 2:2 Boliwia
czwartek, 28. czerwca 2007
GRUPA B Puerto Ordaz Ekwador 2:3 Chile
GRUPA B Puerto Ordaz Brazylia 0:2 Meksyk
Następne meczy dzisaj w nocy :
piątek, 29. czerwca 2007
GRUPA C Maracaibo Paragwaj -:- Kolumbia (godz. 0:35)
GRUPA C Maracaibo Argentyna -:- USA (godz. 2:50)
Copa Americe można oglądać w ŚTK na kanale SPORT KLUB.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Copa Americe można oglądać w ŚTK na kanale SPORT KLUB
To jest cos takiego?
Szkoda ze tvp nie pakazuje Copy... 4 lata temu pokazywali
hah Fenris wczas Ten kanał od jakiegos kwietnia moze byl dostepny jako promocyjny do 10 czerwca a teraz trzeba za niego zapłacić Tzn nie wiem moze jest w tym najdrozszym pakiecie bo ja mam ten posredni wiec moze akurat...
_________________ ''Wyścig, Rywalizację, Mam We Krwi, Są Częścią Mnie, Częścią Mojego Życia''
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
ja tez mam golda i jakos tam tego programu nie widzialem... fakt nie w moim pokoju stoji dekoder, wiec moze dlatego Bo u mnie w pokoju na zwyklej antenie mam kablowke i nie sledze nowosci asortymentowych...
ja mam bez dekodera ten program wiec musiał byś poszukać a Wracając do Copa America wydaje się że w tym roku może być bardzo wyrównana rywalizacja bo ani brazylia ani Argentyna nie mają swoich największych gwiazd więc może kto inny wygra hmm Peru Urugwaj lub USA
piątek, 29. czerwca 2007
GRUPA C Maracaibo Paragwaj 5:0 Kolumbia (godz. 0:35)
GRUPA C Maracaibo Argentyna 4:1 USA (godz. 2:50)
Następne mecze :
sobota, 30. czerwca 2007
GRUPA A San Cristobal Boliwia -:- Urugwaj (godz. 22:05)
niedziela, 1. lipca 2007
GRUPA A San Cristobal Wenezuela -:- Peru (godz. 0:20)
GRUPA B Maturín Brazylia -:- Chile (godz. 22:05)
Tabele po pierwszej kolejce :
GRUPA A
1. Peru 3pkt
2. Wenezuela 1pkt
3. Boliwia 1pkt
4. Urugwaj 0pkt
GRUPA B
1. Meksyk 3pkt
2. Chile 3pkt
3. Ekwador 0pkt
4. Brazylia 0pkt
GRUPA C
1. Paragwaj 3pkt
2. Argentyna 3pkt
3. USA 0pkt
4. Kolumbia 0pk
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.