Nie mowie, ze bedzie nieuczciwie, ale ze moga wyjsc jakies kosmiczne druzyny i potem bedzie, ze to bylo ustawione.
A skąd wiecie jak grają ludzie, z którymi jeszcze nie mieliście stycznosci spotkania się na lanie czy necie
Proponuje pierw zagrać kilka tzw fronjd szpili i wtedy sie ustali kto gra na jakim poziomie, ja od razu mówie, że w cs'a nie grałem około rok czy nawet lepiej, jesli chodzi o mapy mam obcykane zaledwie dwie. Rinat i Kroczniok z tego co widze śmigają w to ostro i ich poziom jest zapewne bardzo wysoki w porównaniu do mojego ale to wcale nie oznacza, że nie dostaniecie kilka HSów zza winkla ...
Gre juz mam przetestuje u siebie i zobacze co z tego wyjdzie i możemy sie ustawić na jakiś dzień , żeby próbnie zagrać i zobaczyć i opanować.
Zasady doboru drużyn może być dla mnie losowe może nawet być 4 najlepszych w jednym teamie. Nie bedziemy grali przecież o "złote batki" tylko po to , żeby sie nie nudziło to raz a dwa , żeby w końcu wykorzystać Naszego lana nie tylko do downloadu ale również do grania moi mili
Zobaczymy co z tego wyjdzie , bo narazie to widze małe spory a to dopiero początek
Najpierw podam Wam wszystkich graczy, następnię zrobie losowanie do koszyków, a na samym końcu bezpośrednie losowanie do grup. Jak będzie tak będzie, trudno.
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Przeciez to Ty jesteś dla mnie najtrudniejsyzm przeciwnikiem Pamiętasz pojedynki tytanów ?
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
LUDZIE ! ! ! Tu miały być pytania / prośby / propozycje
Do offtopów jest konkretny temat.
Ja jestem za, ale jak już, to po poludniu albo po 21. Dawno juz nie grałem
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.