Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 10:39 pm
Masz wiadomosc na PW i to co chciales na mailu.
P.S.
Uzywaj opcji "edytuj".
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Nie pomagam niezarejestrowanym osobom na gg. Nie podaję cdkeyów, od tego jest warez.
KRAJES
Gość
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 6:15 pm
siemaaa mam problem z Pedal ot the Meta wlaczam gerke i wyskakuje ze mam wlozyc plyte CD jak sciagnolem ta gre z neta....pomozcie...albo potrzebny jest Crack do tej gry albo nie wiem moje gg 3048394 lub poczta krajes_vessepeo2.pl dzia z gory
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 11:01 am
Chcialem nadmienic iz nie posiadam cracka do w/w gry i dlatego prosze nie wysylac mi maili lub PW typu "Plissss wyslij mi tego cracka...". Od tego sa odpowiednie serwisy wymienione powyzej w temacie. Dziekuje za uwage.
Temat do zamkniecia.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.