Sieć:: ŚTK było D2 ale sie znudziło :P
Wysłany: 2007-01-04, 17:42 Czemu techno
Ludzie jak tu weszłem to chyba w jednym topicu pisało że jest to musyka elektroniczna. Wiekszość z was w tej części forum pisze o Hardstylu Transie(nie wiedziołch jak napisać) Housie a w końcu to są rodzaje muzyki elektronicznej tak jak techno. Owszem istnieje kilka odlamow techno ale to są tekie jak undergroundtechno czy samo techno. To tak jakby nazwać Trance House Electro Techno i wszystkie inne style jako Hardstyle. Wiem zaraz 99,99999999% z was napisze mi że tam sie przyjeło ale wartałoby to zmienić bo to wg jest zniewaga takich rodzajow muzyki elektronicznej jakl Hardstyle czy Trance. SPRÓBUJMY TO ZMIENIĆ =D POZDRO!!!
Dobra dobra tutaj piszesz że jesteś taki opcykany w tych sprawach, że to zniewaga, że wszyscy mylą pojęcia.
To może wytłumaczysz nam wszystkim jaki rodzaj muzyki Ty nazywasz Techniawką??
Pozdro
Wysłany: 2007-02-18, 15:36
OgóR napisał/a:
To może wytłumaczysz nam wszystkim jaki rodzaj muzyki Ty nazywasz Techniawką??
Sorki ze długo nie pialem ale zgubilo mi sie haslo ;D teraz już wiem że moje chasło to... . Dobra wracam do tematu. Wiec techniawka u mnie znaczy dokladnie to samo ale jak zaczynalem moją przygode z ta muzyką to interesowalem sie samymi definicjami i kiedy weszlem na Wisię (wikipedia) to tam wlaśnie pisało że techno jest muzyką elektroniczną tak jak trance i house. No chyba że wy technem nazywacie to techno definiowane przez wisię.
POZDROO
[ Dodano: 2007-02-18, 15:37 ]
ad. Dokładnie to samo co dla was*
[ Dodano: 2007-02-20, 20:49 ]
A co do tego mylenia sie i popularyzowania inych nazw to prosze w definoicji Eventu jest napisane tak
Cytat:
Event (ang. 'wydarzenie, zdarzenie') wśród polskiej młodzieży stosowane jako określenie imprezy masowej związanej z muzyką elektroniczną (popularnie Techno). Określenie to zostało zaczerpnięte z zachodniej kultury muzycznej pod koniec 2004 roku.
[ Dodano: 2007-02-20, 20:50 ]
JC to jest from WISIA(wikipedia)
hmm ciekawe rozmyślenia.pawellos a jaką myzką dokładniej sie interesujesz?a MOŻE JĄ GRASZ?
[ Dodano: 2007-04-09, 11:47 ]
tak wogóle to co to jest samo techno?bo troche sie pogubiłem w tym co pisałeś<lol>techno to techno a odmian jest 10 tys. np. minimal techno,hardtechno,schranz,acid techno,pumping,techno electro itp.A powiedz mi jeszcze jedno kto twoim zdaniem gra techno?bo ostatnio spotkałem sie z wypowiedziami ze C-bull gra techno:D ajjjjjjjj
Wysłany: 2007-05-19, 13:49
Techno to rodzaj elektronicznej... a rodzaje techna to już jest inna sprawa.. ja ogólnie słucham House, Trance, Hardstyle i takiej muzy typowej dla Klubów...:D
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum