- Dawaj portfel! - usłyszał wczoraj wieczorem na warszawskiej Woli 19-latek gdy zamierzał wbić zęby w kupiony przed chwilą kebab. Odparł, że nie ma pieniędzy. 15 i 16 - latek wyrwali mu więc kebab, dwa złote reszty i uciekli.
Po chwili stwierdzili, że łup jest zbyt skromny i wrócili do 19-latka. Zaczęli go bić. Obszukali mu kieszenie. Zabrali portfel z dokumentami i 10 złotymi, test ciążowy i prezerwatywę. Tego było za wiele! 19-latek wkurzył się, złapał jednego z napastników i zaciągnął do pobliskiego sklepu. Stamtąd zadzwonił po policję. Drugi napastnik uciekł z łupem.
Złapany przez ofiarę nastolatek okazał się odważny tylko, gdy był z kolegą. Policjantom od razu powiedział jak się nazywa i gdzie mieszka drugi napastnik. Funkcjonariusze chwilę później zatrzymali go w mieszkaniu. Obaj chuligani noc spędzili w policyjnej izbie zatrzymań. Staną przed sądem dla nieletnich.
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 7:28 pm
ewidnetnie plakac.
Przyjdzie Ci taki malolat, nie dosc, ze Cie obrobi to jeszcze skopie, a Ty jak se nie poradzisz, to mozesz sie pozegnac z portfelem...
u mnie na osedlu grasuje plaga malolatow, ktorzy mysla ze im wszystko wolno, ich rodzice stoja pod monopolowym i chleja, a dzieci szaleja. Strach nmyslec co bedzie jak dorosna...
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 9:19 am
kolorowy napisał/a
test ciążowy
Powinien zatluc sku....syna a nie dzwonic po Policje.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
hah to już nawet z kebabem sie na ulicy pokazać nie mozna do czego to doszło
popieram augera, po swojemu bym im to wytłumaczył
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.