Na wczoraj odbywającym sie festiwalu "TOPTrendy" zdecydowanie największą gwiazdą tej imprezy była (przynajmniej według publiczności tam zgromadzonej) Doda z zespołem Virgin. Odebrała poza tym jakies tam nagrody, wygrała jakies glosowania.
I jest to juz którys z kolei festiwal - konkurs w którym to własnie ta "gwiazda" (?) zwycięża.
Co Wy na to, czy rzeczywiscie prezentowany przez nią poziom jest tak wysoki czy po prostu konkurencja taka słaba ? Co wogóle myslicie o Dodzie i jej muzyce ?
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pon Lip 17, 2006 9:50 am
Słodka idiotka. Ma glupi smiech i ryczy jak krowa na polu. Ale coz, media kreuja gwiazde... Pseudo gwiazde... Zreszta co to za festiwal ten "TOPTrendy"? Nigdy wczesniej o takim g*wnie nie slyszalem...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Może i głupiutka jest ale jak dla mnie ma fajny głos no i to ciało heh Muza nie najgorsza heh a wygrywa dlatego że jest kontrowersyjna tak mi się wydaje.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Zreszta co to za festiwal ten TOPTrendy? Nigdy wczesniej o takim g*wnie nie slyszalem...
polsat sobie wymyślił dla tych którym najlepiej sprzedają sie płyty ja szczerze mówiąc nie ogladałem nie lubie tego typu festiwali. Chetnie bym ogladal gdyby zapraszane byly kapele typu Farben Lechre lub pokroju Vadera czy Behemotha ale tak to nie ma siły. co do Dody do nie mam pojecia za co ona wygrywa nagrody publicznosci czy jakies inne ja osobiscie znam dwie piosenki jej i jej zespołu
co do Dody do nie mam pojecia za co ona wygrywa nagrody publicznosci czy jakies inne
Wygooglane:
Cytat
Bursztynowy Słowik 2005
Telekamera 2005
Dwa Mikrofony Popcornu 2005
Dwie statuetki Esca Music Awards 2005
4 miejsce Bravoora 2004
Świr roku 2005
Świr roku 2006
Superjedynka 2006
No i tam wczoraj cos dostała ale tez nie mam pojecia co dokladnie.
Okropnie irytujaca osoba, jej sztuczny smiech to tak "choby sie koń łosmioł". Brrr
Skonczyło sie Ich Troje zaczeła sie Doda, zawsze znajdzie sie publiczność dla takich "artystów".
auger napisał/a
Zreszta co to za festiwal ten TOPTrendy? Nigdy wczesniej o takim g*wnie nie slyszalem...
Google:
Cytat
Festwial TOPtrendy, odbywa się w czerwcu w Operze Leśniej w Sopocie
Takie coś organizowane od jakiegoś czasu co rok przez Polsat i przy tej okazji dośc mocno promowane, głownie w tej stacji.
Na mnie festiwal Top Trendy nie robi zadnego wrazenia, wg. mnie jest to miejsce dla takich osob jak Doda, ktora lubi sie pokazac w telewizji i wogole lubi sie lansowac Heineken Opener Festival to jest cos
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 10:13 pm
Tu chodzi o to, ze Doda ma firmowac swoim pseudonimem artystycznym pewna kolekcje.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 9:26 am
Sadzac po nicku kolegi to Doda nie mialaby czasu sie smiac, bo tez pewnie do smiechu by jej nie bylo.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.