Pytanie odnosnie działu "Sport": czy jestescie za tym zeby na czas mistrzostw stworzyć dodatkowe subforum w dziale "Sport" poświęcone ściśle zbliżającym sie mistrzostwom ?
Ja równiez jestem za bo będzie mnóstwo tematów pewnie, a tak wsztko bylo by w jednym miejscu zera balaganu i tak dalej
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 12:03 am
Za, za, za!!!
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
A ja jestem przeciw Jeden, moze dwa topici zalatwia sprawe: "Grupa polska" "Inne grupy" no i moze jeszcze dorzucilbym "Ciekawe mecze" no ale widze ze jestem w mniejszosci
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
No cuz demokracja....trzeba bedzie wprowadzic rzady totalitaryzmu Partia (czyt. Fenris) bedzie rzadzila poddanymi (czyt. reszta forumowiczow) ..oczywiscie dla dobra ogolu
No cuz demokracja....trzeba bedzie wprowadzic rzady totalitaryzmu Partia (czyt. Fenris) bedzie rzadzila poddanymi (czyt. reszta forumowiczow) ..oczywiscie dla dobra ogolu
nie chce Ci odbierac marzen ale jestes jedynie marnym moderatorem.......przykro mi
Kurcze i znowu oftopy wale !wszystko przez Ciebie!
Ostatnio zmieniony przez śnieżynka Pią Cze 02, 2006 10:53 am, w całości zmieniany 1 raz
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.