Nie wiem czy Wy sobie robicie jakies zarty ?!
Otoz internet rozlancza sie od ponad miesiaca, co chwile jakis lag, lub wogole przestaje dzialac.
Powoli zaczynam tracic cierpliwosc szczegolnie ze od 00:00 do 00:45 27.06.07 zdazylo rozlaczyc mnie 6 razy
czekam na jakas konkretna odpowiedz
wiem iz powinienem do Was dzwonic, ale szkoda mi marnowac pieniedzy zeby uslyszec:
"to nie jest nasza wina, firma XXX ktora cos tam cos tam" lub odpowiedz jednego z Waszych serwisantow "My tez nie wiemy co sie dzieje"
za to masz limity, wysokie ceny, 'przymusowy' telefon i monopoliste ktorego malo interesuja twoje problemy
Zmartwie Cie ale nie mam limitów nie mam wysokich cen,telefonu nie musze mieć bo sie regulamin zmienił a z problemami sam sobie radze niepotrzebuje pomocy 'nudnych' inżynierów TP
hołek
Gość
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 1:36 pm
Stokrotka napisał/a
telefonu nie musze mieć bo sie regulamin zmienił
tyle ze musisz placic smieszna oplate za utrzymanie linii co jest rowne abonamentowi za tel
Stokrotka napisał/a
nie mam limitów
no tak zapomnialem ze od lutego tepsa musiala zlikwidowac limity bo tak wielu klientów tracila ze jeszcze troche i nie mialby kto placic monopoliscie
Stokrotka napisał/a
z problemami sam sobie radze niepotrzebuje pomocy 'nudnych' inżynierów TP
No chcialbym cie widziec jak wlamujesz sie do skrzynki zeby podmienic kupiony z wlasnej kieszeni spalony podespól bo tepsa pojawi sie najpredzej za kilka dni
Nie zapomnij tez o umowie, u nas tego nie ma, nie podoba sie to sobie idziesz do tepsy a jednak jakos nikomu do tego nie spieszno
Tepsa SUXXX
No chcialbym cie widziec jak wlamujesz sie do skrzynki zeby podmienic kupiony z wlasnej kieszeni spalony podespól bo tepsa pojawi sie najpredzej za kilka dni
Włamywać się do skrzynki nie musze,bo goście z TP są u mnie na osiedlu praiwe codziennie
Zresztą każdy ma to co woli.Mnie akórat net z TP odpowiada i go mam i sie zacieszam.Pozdro Hołek.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.