Ta piosenka z Finlandii byla beznadziejna. Powinna wygrac Litwa, bo po pierwsze mieli fajna, ironiczna piosenke, a po drugie mielibysmy duzo blizej na kolejny konkurs
a po drugie mielibysmy duzo blizej na kolejny konkurs
Michał jest kasiasty wiec dojedzie ale szczerze chce sie mylic i on nie pojedzie kolejny raz
Piosenka Finlandii była zarąbista , a nie beznadziejna Pierwszy raz chyba puścili coś odmiennego (innego niz Disco Polo i Pop) i od razu wygrało
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sro Maj 24, 2006 11:04 pm
Tak? A ciekawe czy Lordi podbije Europe...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Lordi juz w pewnym sensie podbil Europe. W koncu wygral Eurowizje a dzieki takiemu programowi na pewno zdobyl jakze potrzebny w showbiznesie rozglos. Zespol ten ze wzgledu na swa wyrozniajaca sie innosc utkwil na dlugo w naszej pamieci:)A im bardziej zespol jest kontrowersyjny i zdziwaczaly:) tym bardziej jest zapamietywany co z koleji idzie w parze ze slawa i popularnoscia, wystarczy spojrzec na zespol "TATU" Wlansie oryginalosc zespolu Lordi jest przepustka do zrobienia ogromnej kariery w przemysle muzycznym ale mysle ze tylko wsrod mlodych ludzi:)
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Czw Maj 25, 2006 1:08 pm
ANEM napisał/a
no nie Tylko bo maja fajne kawałki muzy jak dla mnie
i chyba nie tylko dla mnie na tym forum jak również i na całym kontynencie
Pewnie, cala Europa a nawet Swiat sluchaja Lordi. Wszyscy hiphopowcy, technomaniacy, discopolowcy itp. sluchaja Lordi. To jest moim zdaniem muza dla pewnej grupy ludzi, nie dla wszystkich i ze tobie sie podoba to nie znaczy ze reszcie tez.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
no wiadomo nie było na swiecie jescze takiej rzeczy co by sie wsztykim mieszkancom kuli ziemksiej podobało
Sa...............kobiety
(tak mi sie wspomnialo po przeczytaniu ponownie mojego posta... oczywiscie nie traktuje kobiet w kategorii rzeczy - woli sprostowania i uratowaniu skory przed przyszlymi oskarzeniami )
A apropo Lordi chyba sobie przeslucham ich kompakcik, wtedy ocenie ich obiektywnie
Ma ktos jakies namiary??
Ja mam Lordi na FTP
Przez hamachi połączysz się ze mną: user: rtmvs2, a hasło: oko
Do FTP łączysz się z IP 5.26.120.26, user muzartm i hasło: oko
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.