poszukaj sobie jakiegos dostawce neta lub z kablówki wez, uwiez d2 Cie nie zadowoli w sensie netu powtorka z faraona, jak były 2 firmy tj faraon i d2 to jesio jakos bylo ale teraz jak jest jeden dostawca to olewka... slysze po moich kolesiach i nie tylko bo tesik mialem od nich ale wzialem neo i jestem bardziej zadowolony ) decyzja nalezy do Ciebie...
Z ciekawą ofertą wyszedł ostatnio wchodzący na ogólnokrajowy rynek GTS Energis.
Multimo - bo o tym mowa, oferuje calkiem ciekawe pakiety w bardzo atrakcyjnych cenach. Dodatkowo w chwili obecnej obowiązuje letnia promocja.
niedługo kończy mi się umową z Netią i zamierzam znaleźć sobie jakiegoś dostawcę internetu. myślałem nad D2 Direct, jednak wyczytałem że nie mają najlepszej jakości swoich usług. ale słyszałem też że ostatnio się poprawili.
Zależy na jakiej konkretnie ulicy mieszkasz i do jakich dostawców masz dostęp. Jeżeli jest to Ruda 1 to zainteresuj się "IB Internet": www.rudanet.com
Transfer nielimitowany, DL: ok 130 kB/s, UP: ok 30 kB/s przez cały dzien.
Abonament: 45 zl/mies.
Darmowe zewn. IP, dobry serwis.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum