Mam problem.
posiadam Neostradę TP 512, ale chcę zrezygnować z niej i założyć internet z jakiejś sieci lokalnej. Czy macie może jakieś namiary na Faraon-a bo nie mogę nic znaleźć. Mieszkam na ul.Joanny. Powiedzcie jak wam śmiga faraon na tej ulicy i ile płacicie.
BARDZO PROSZĘ O INFORMACJE
Wysłany: 2007-02-05, 22:15 Zastanowiłabym się nad podpisaniem umowy z D2.
Poniewarz posiadam net z d2 i na dzień dzisiejszy to co chwile są jakieś problemy.Mam abonament w wysokosci 48,80zł.Połowe tego abonamętu dodatkowo wydaje zeby dzwonic do nich zgłaszac awarie.Po za tym jest bardzo ciezko się do nich dodzwonic.Zazwyczaj net szwankuje jak już nikogo nie ma w biurze.
Witam ja tez posiadam net z D2 hehe i doskonale wiem jak z nimi jest, a mam go juz dosc troche, telefony do biura poprostu sie nie oplacaja bo tam zadko kogo idzie zastac a jesli juz kogos zastaniemy probuja sie tlumaczyc albo mowia ze zaraz przyjada sprawdzic po czym przyjezdzaja po godzinie ( jak nie wiecej ) a niekiedy tlumacza sie tym ze to nie mozliwe. Wiele osob ze starej sieci Tipson rezygnuje z D2 i najczesciej wybieraja oferty z ŚTK ( z tego co slyszalem ). Rada dla tych ktorzy jeszcze nie dostali nowej umowy z D2 poszukajcie nowego dostawcy, bo bedziecie klnac jak inni a z netem przynajmniej raz w tygodniu bedziecie miec problem
Ja jestem "dzieckiem Neostrady" i nie narzekam, transfer nawet dobry, i zawsze mam neta....nie mam z Neo najmniejszych problemow co prawda place 69 zl za miesiac, ale za darmo umarlo Wszystkim, ktorzy nie wierzą w D2 albo bardziej znany jeszcze jako Faraon net, ani w ŚTK doradzam Neostrade
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum