Sieć:: 9 Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 906 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
Wysłany: 2006-04-12, 12:48
jest tak chyba z tego powodu, ze teraz duzo osob zaczelo sie ubierac w takie ubrania... jakos moda na tzw. "skejtów" sie zrobila czy co jest grane... ale w sumie ciuchy PROSTO nie sa takimi typowymi ciuchami dla tych "skejtów"...
Dla "tych" skejtów chyba nie. Raczej dla tych z grubym portfelem. Zreszta nawet jak bym był bogatszy wybrałbym raczej ciuchy z Lacoste ( http://www.lacoste.com ). Firma maks lepsza istniejaca na rynku już od 1927 roku, a ceny z Prosto i tegu typu markami są bardzo, bardzo zbliżone. Pamiętacie na przykład te kretyńskie koszulki Clinika z napisem HWDP? Szły jak woda na targu za dychę, a teraz? Gacie z Clinica stoją po 200 zeta? Panowie, bądźcie poważni. Takie to marki istniejace na rynku od kilku dopiero lat, a każą sobie słono płacić, pytanie tylko za co?
Sieć:: 9 Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 906 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
Wysłany: 2006-04-12, 13:23
a co do Lacoste to przyznaja racja... dobro firma i łachy tez mo fajne... ale jo przynajmniej tez malo co po sklepach ja widza... to jak ktos wie kaj mozna kupic to niech do jakis cynk...
Wiek: 22 Dołączył: 21 Mar 2006 Posty: 261 Skąd: Wolności street
Wysłany: 2006-04-12, 22:11
tak samo jest z marką TIMBERLAND sklepów w polsce jest garstka
no ale niy ma sie co dziwić bo rzeczy z tego sklepu są niemożliwie drogie
przynajmi sie mi tak zdowo po zajrzyniu do mojego potmanyja
_________________ BIBLIA KARZE NAM KOCHAĆ....KAMASUTRA UCZY JAK:)
Torg nie... W Katosach za to jest zajebisty Lumpex, kawałek za galerią i restauracją BWA. Można tam za grosze nabyć świetne ciuchy na przykład z Lacoste, Adidasa czy czego kolwiek innego.
Sieć:: 5
Wysłany: 2006-04-13, 21:27
a jo nie mom ulubiony firmy jak kajs wejda a mi sie cos spodobo to kupuja ale jednak lepi dac wiency kasy i kupic cos lepszego niz z targu np omm juz gacie z americanosa 4 lata i som nie do zdarcia chyba jeszcze bydom w nich lajzic moje dzieci
Wysłany: 2006-04-14, 18:04
Nie wypowjadom sie co to mody na "skejtów" po polsku pisane.
Chkn napisał/a:
Pamiętacie na przykład te kretyńskie koszulki Clinika z napisem HWDP? Szły jak woda na targu za dychę, a teraz? Gacie z Clinica stoją po 200 zeta? Panowie, bądźcie poważni. Takie to marki istniejace na rynku od kilku dopiero lat, a każą sobie słono płacić, pytanie tylko za co?
A te koszulki to takje tanie byly bo to podruby byly z MEGA TARGU na Wirku a spodnie z Clinica, Massa itp zawshe kosztowaly kolo 170 zl od dawna moze kjedys byly tanshe.
lOOpa napisał/a:
ale w sumie ciuchy PROSTO nie sa takimi typowymi ciuchami dla tych "skejtów"...
A jak wyglądaja spodnie dla skejtów?? Bo dla mnie do prawdziwy skater moze jeździc na desce i w piżamje
"...o kilka numerów za duże spodnie, bo tak wygodnie..."
Sieć:: 8
Wiek: 22 Dołączył: 21 Mar 2006 Posty: 261 Skąd: Wolności street
Wysłany: 2006-04-14, 18:40
Chciołbych widzieć kolesia na desce w piżamie
Jak znosz takiego kogoś to dej zanać
A LOOpie na bank szło o przijynty przez ogół model skate z spodniami XXXXXXL wiszoncymi w kroku itp
_________________ BIBLIA KARZE NAM KOCHAĆ....KAMASUTRA UCZY JAK:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum