Rudzkie forum dyskusyjne Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  •   Chat  • 

Polecamy: Najlepsze Randki internetowe • Dla kobiet, dziewczyn i dziewczynek - Forum kobiet •  Twoje hobby to akwarystyka ? Zajrzyj na www.ichtio.com

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: shv1
2006-04-11, 09:56
Firmy odziezowe...

W jakich sklepach najchętniej kupujecie ubrania ??
Reserved
9%
 9%  [ 1 ]
Reporter
36%
 36%  [ 4 ]
Diverse
0%
 0%  [ 0 ]
Private Member
0%
 0%  [ 0 ]
Cropp
0%
 0%  [ 0 ]
Clinic
0%
 0%  [ 0 ]
Hause
9%
 9%  [ 1 ]
Hause
9%
 9%  [ 1 ]
Alpinus
0%
 0%  [ 0 ]
Big Star
0%
 0%  [ 0 ]
New Yorker
9%
 9%  [ 1 ]
Nike , Adidas, Puma
27%
 27%  [ 3 ]
Fishbone
0%
 0%  [ 0 ]
Smith's
0%
 0%  [ 0 ]
Lee & Wrangler
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 11
Wszystkich Głosów: 11

Autor Wiadomość
naws6 

Sieć:: 1
  Wysłany: 2006-04-11, 08:18   Firmy odziezowe...

Kazdy z nas juz chodzil wiele razy po supermarketach i Centrach Handlowych...i wiecie wszyscy ze wszędzie rzucają się w oczy różnorakie firmy produkujące odzież zarówno sportową jak i elegancką...chciałbym wiedziec jakie są wasze ulubione marki i sklepy z takąż odziezą...

Moja ulubiona marką w naszych CH jest firma RESERVED... według mnie maja całkiem przyzwoite ceny, produkty najwyższej jakości i wysokiego komfortu noszenia, oraz bardzo ladne i wytrzymale typy ubrań.

Zatem zapraszam do komentowania i brania udzialu w ankiecie :roll:

Chkn 

Wysłany: 2006-04-11, 08:49   

Powinienes dodać możliwość kilku zaznaczeń naraz, nikt przecież nie ubiera się w ciuchy tylko jednej marki. Ja najczęściej ubieram się w Diversie i w Reporterze, ale nie tylko... Chociaż zdecydowanie odradzam zakup obuwia w sklepach należących do tej pierwszej firmy... Mają tendencję do szybkiego rozpadania się.

Jeśli chodzi o Reserved, to chociaz mam tam 15% zniżkę, nigdy jeszcze niczego tam nie kupilem. Za każdym razem gdy tam wejdę nie widzę niczego fajnego. Podobnie House, robią lipne ciuchy, przynajmniej na facetów. Słabe, czasem naprwdę kretyńskie grafiki na koszulkach szytych pod rozbudowane torsy, dziwne spodnie i tego typu "gejowskie" rzeczy mnie odstraszają.

lOOpa 

Sieć:: 9
Wysłany: 2006-04-11, 09:45   

a gdzie przy nike, adidas, puma jest rbk :?: ...:] co to ma byc... :]

naws6 

Wysłany: 2006-04-11, 09:47   

A tam po co więcej opcji... Chodzi mi o jeden ulubiony sklep...jesli mialbym dostac ubrania z której kolwiek firmy za pol ceny to oczywiście ze bym wział ale tutaj chodzi o sentyment do danej firmy...a skoro ty sie ubierasz i w Diversie i Reporterze a narzekasz ze Divers sie psują to nie powinienes glosowac i na Diverse i na REPORTER tylko na jedna ta ulubioną...dlatego nie ma więcej opcji..
A w Reserved nie ma ubran typu "skate" czy jakies inne tego typu bzdury i glupoty...tam sa normalne eleganckie ale stylowe ubrania...która są bardzo wytrzymale i komfortowe w uzyciu... ;] :-P

[ Dodano: 2006-04-11, 10:49 ]
lOOpa napisał/a:
a gdzie przy nike, adidas, puma jest rbk

Sorki o RbK zapomnialem...moze dlatego ze nie kupuje tam .. ?? hehe
Sorki bardzo... napewno ktoś jeszcze znajdzie jakies inne firmy których nie wymienilem, za co z góry przepraszam ;]

lOOpa 

Wysłany: 2006-04-11, 09:52   

oka nic sie nie stalo :) a jO tez mom w reserved znizki ale tam maloco kiedy kupuja bo do sie zauwazyc, ze dominuja tam rzeczy kobiece a dostac cos meskiego to czasami jest trudno... :] (przynajmniej w tym sklepie co jest w plazie)... :]

naws6 

Wysłany: 2006-04-11, 09:57   

lOOpa napisał/a:
do sie zauwazyc, ze dominuja tam rzeczy kobiece a dostac cos meskiego to czasami jest trudno... (przynajmniej w tym sklepie co jest w plazie)...

Jest bardzo duzo rzeczy męskich..i calkiem fajnych...tyle tylko ze to nie są obwisle bluzy i obnizane w kroku spodnie tylko takie normalne. Atutem tego sklepu niewatpliwie jest fakt ze nie wystawiaja na chama metek i innych log swojego sklepu aby tylko wsyzscy widzieli ze to RESERVED, tylko dyskretne metki, i druki. Czyli szpanerzy którzy wolą miec z tylu na plecach wielki napis jakiejs dobrej firmy, w Reserved raczej nie bede kupowac... ;]

Chkn 

Wysłany: 2006-04-11, 14:33   

Naws napisał/a:
Chodzi mi o jeden ulubiony sklep...

Ja nie mam jednego ulubionego sklepu, wiadomo że kupując ciuchy nie wchodzisz do jednego sklepu po bluzę czy gatki. Musisz przejść sie po różnych... Bo z reguły nie znajdziesz i bluzy i fajnych spodni, czy czegokolwiek innego czego szukasz, w butiku jednej konkretnej firmy przeca. Kupujac ciuchy nie patrzę na to jaki znaczek widnieje na metce, tylko czy to co kupuje mi się podoba... Chyba większość z nas tak własnie robi?

naws6 

Wysłany: 2006-04-11, 14:47   

Chkn napisał/a:
czy to co kupuje mi się podoba...

No ja tez tak robie tylko ze z Reserved prawie wszystkie ubrania mi sie podobają ;]

AnioKa 

Wysłany: 2006-04-11, 20:14   

Hause :)

wporządku facet 

Wysłany: 2006-04-11, 22:02   

Mie nie zalezy na firmie wola sie czasami jechać do ciucholandu kupić 5 rzeczy lub więcej niz jedno polo lub bluza w jakims firmowym sklepie. A znom fajne lumpy kaj som nawet dobre ciuchy i malo zniszczone a kosztujom grosze. Dzięki temu mom więcej ubrań i czasami zostaje na piwo :D

Witus 

Sieć:: 8
Wysłany: 2006-04-12, 10:13   

Jo jakoś nie je przekonany do reserveda ;/
Żadko mi sie tam jakiś łach podobo,ale to może skuli tego że jo je troszka wybredny :lol:
W plazie w reporterze som same resztki kolekcji bestoż są takie tonie :!: :!:
aLe idzie coś w tym wybrać :-D

Jo lubia kupować w Bronksie- zawsze coś fajnego sie znajdzie ;-)

:aniolek2:

lOOpa 

Wysłany: 2006-04-12, 12:07   

a jo wom powiem tak, dobre łachy sa z PROSTO ino problem polego na tym, ze sa drozsze od normalnych, podobnych rzeczy, a co jeszcze wazniejsze to, to ze sa trudno dostepne i trzeba sie postarac zeby je dostac... :] cos dla tych ktorzy chca byc orginalni... :]

Chkn 

Wysłany: 2006-04-12, 12:17   

Od kiedy to trzeba wydawać multum hajsu żeby być oryginalnym? :-|

lOOpa 

Wysłany: 2006-04-12, 12:19   

Chkn napisał/a:
Od kiedy to trzeba wydawać multum hajsu żeby być oryginalnym? :-|

tego zech nie powiedziol... :] jasne, ze mozesz byc orginalny nie wydaja duzo... zaden problem... :] chodzilo mi o to, se bedziesz orginalny bo te ciuchy sa trudno dostepne i w sumie malo kto wie co jest takie cos jak PROSTO, i ze robi tez ubrania... :] z cena chodzilo o to, ze jest to taki trocha efekt uboczny tego wszystkiego...

Chkn 

Wysłany: 2006-04-12, 12:29   

To jest własnie dziwne... Bo ceny Prosto porównywalne są do najlepszych zagranicznych marek. Za cenę byle gaci z prostą wolałbym se kupić legendarne Levi's 501! Chociaż Prosto wcale z tym nie walczy i winduje swoje ceny choćby nie wiem co to było. To samo zresztą dotyczy innych polskich firm z ciuchami typowo skateowskimi jak naprzykład Etylina, czy Mass. Nie podoba mi się to! :-/

Odpowiedz do tematu