Nie, tym razem nie bedzie o tym jakie to GG jest badziewne i jak często nie dziala chociaciaz to oczywiscie prawda
Zamiast tego sprawdzcie sobie to:
Cytat
W piatek, do redakcji DI zaczęły napływać doniesienia od zrozpaczonych czytelników, że spółka Gadu-Gadu, chce zabrać im niskie, trzycyfrowe numery, z których korzystaj? od samego poczatku powstania komunikatora. Co więcej, powodem odebrania numerków miały być działania promocyjne spółki...
Hehe, to ci cwaniak, dostał maila od GG i probuje jeszcze z tego numerku wydusic pare groszy, pewnie nawet dostanie pozytywa a potem... kilka dni pozniej: "Podane haslo do tego numeru GG jest nieprawidlowe" (Czy jakos tak...) i bedzie zdziwko...
Az mnie korci zeby napisac do tych osob ktore tam licytuj?
Szajse szajse, czy nastapi taki dzien w którym to nie GG bedzie miało wiekszosc na rynku komunikatorów ? Oby...
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 2:58 pm
Zabieraja ludziom fajne numerki zeby kasiure trzepac. Wiem ze jakies audycje telewizyjne i radiowe korzystaja z GG. Beda to po prostu sprzedawac. Chamstwo i tyle, dupny darmowy komunikator...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Z tego co wiem to maja one byc przeznaczone do promocji. Beda je rozdwac swoim partnerom, czyli kasy moze nie chociaz cholera ich tam wie. Ale to nic innego tylko jedno wielkie swinstwo z ich strony
Z tego co wiem to maja one byc przeznaczone do promocji. Beda je rozdwac swoim partnerom, czyli kasy moze nie chociaz cholera ich tam wie. Ale to nic innego tylko jedno wielkie swinstwo z ich strony
A ja mam problem dot. GG - do nikogo nie dochodza moje wiadomo?ci, mimo tego, że wszyscy widza moje zmiany statusu, opisu itd. i ich wiadomosci do mnie dochodz? czy kto? wie co zrobić ?
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
to jest dział o gadu-gadu Próbowałem, po 2 godzinach zadziałało Teraz juz jest w porzadku jako tako
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Czw Lut 16, 2006 1:12 am
A kto offtopow nie robi (sam wlasnie robie)
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Wysłany: Czw Lut 16, 2006 11:06 am
To jak masz zamiar sprzatac to jeszcze ci cos dorzuce.
Tak wiec 11.02 dostalem od Dexa link przez GG do takiego filmiku, i od tamtej pory dostaje go codziennie z data 11.02...
Nie chciało mi się dodawać nowego tematu a to tez jest problem zwi?zany z G-S, a sama nazwa tez gut (second offtop )
Wysłany: Nie Lut 19, 2006 11:49 am
Ja, szczegolnie na hokej.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.