Ok nie ma sprawy po obiadku się przejde,bo to jest za moim blokiem,3 minuty drogi i Ci napisze w tym temacie
[ Dodano: Pią Sie 17, 2007 12:12 pm ]
Więc:
Telenon: 032 266 62 42
Cennik: Od pn do pt od 6:00 do 15:00 - 4 zeta za godzinę
od 15:00 do zmroku - 8 zeta za godzinę
Soboty,niedziele i święta - od 6:00 do zmroku - 8 zeta za godzinę
Rezerwacja telefoniczna lub osobiście Całkiem przyjemna obsługa
Aha: radze zabrać własne rakiety i piłeczki,bo te na korcie są wyśmigane i rzadko dostępne
zamierzam kupić rakietę do tenisa firmy Wilson jak ta w linku http://sporthit.pl/k-six-...08-p-83177.html -chciałbym poznać Wasze opinie na jej temat. Czy ktoś z Was gra jakakolwiek rakietą z serii [K] Factor? Czy ich wysoka cena pokrywa się z jakością??
Ja mam Dwie rakiety Wilsona Z serii chyba Energy Titanium, jedno co moge powiedziec ze po dwoch latach rozlecialy mi sie praktycznie raczki (ten material), ale tez cena wyszukana nie byla. Jesli nie myslisz na powaznie o grze to super rakiete dla amatorow kupisz juz w przedziale 100 - 200.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.