Godfather Theme w wykonaniu gitarzysty Guns'n'Roses[Slash'a]
Musiałe, się tym podzielić dla mnie naprawde mistrzostwo świata polecam każdemu kto lubi Ojca Chrzestnego no i Guns'n'Roses. Jeśli o mnie chodzi to lepsze niż oryginal Slash pokazuje ile tak naprawde jest warty.
Dobre, calkiem dobre, Guns'i jak zwykle w fomie
Poniżej mozna sciagnąć dokładnie to samo tyle że w lepszej jakości (avi), no i nie trzeba za każdym razem korzystać z video google:
A propos - wie ktos na kiedy jest zapowiadana nowa płyta zespołu ?
narazie nikt nie chce zdradzic tej informacji, wyciekły już jakieś mp3 jakiś czas temu, które prawdopodobnie znajdą się na płycie, no ale nikt się nie chce do nich przyznać wiec nie wiadomo tak naprawde czy to są nowe czy jakieś wcześniej nie publikowane. Swoją drogą zastanawiam się czy to będzie to samo GnR co dawniej
ANEM, Tobie zawsze cos nie dziala a cala reszta nie ma problemu. Sciagasz pliki, rozpakowujesz winrarem zaczynajac od pierwszego pliku i tyle. Otwierasz jakims playerem.
A na linku podanym przez soczka czekasz az sie zbuforuje i wtedy samo sie odtworzy. A jak piszesz "mi to nie działa" to przynajmniej napisz co nie dziala i co sie dzieje bo z wróżenia w fusów mocny tu chyba nikt nie jest.
soczek napisał/a
Swoją drogą zastanawiam się czy to będzie to samo GnR co dawniej
Tą płytke zapowiadają juz kilka dobrych lat i dalej ani widu ani słychu, miejmy nadzieje ze te czekanie nie pójdzie na marne i zespół nas nie zawiedzie.
Ja sie tylko boje jednego, że jednak mozemy się zaweiśc, ze starego składu pozostał Axel. Co prawda płyta która powstaje 10 lat nie może być nie wypałem. Teraz graja trase koncertwoą 15 czerwca bodajże jesli dobrze pamiętam zagrają na stadionie Legii, byc moze jak skończą trase to coś się zacznie dziać dalej z płytą
poczekaj az sie cale zaladuje i dopiero obejrzyj ja tak zawsze robie i plynnie odtwarza
heh rozpakowałem po koleji jak mowiłes i otwarłem winampem allplayerem i wndowsem media playerem
Nie musisz rozpakowywac wszystkich plikow - wystarczy ze wszystkie sciagniesz do jednego foldera i rozpakujesz pierwszy plik (GodfatherTheme.part1.rar). Jesli rozpakuje sie prawidlowo to nie ma bata żeby nie dzialalo, jesli jadnak tak jest to znaczy ze masz cos popieprzone z kodekami - sciagnij te z działu Download albo odtwarzacz "VLC" ktory tez tam jest.
Ja to bez problemu zassałem i działa mi również bez żadnych kłopotów Polecam sciągnąć duzo lepszy dzwięk no i obraz, a tak na marginesie to musze sobie wyciągnąć dzwiek z tego i zrobić dzwonek
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.