kolega Łukasz nam juz zdradzil dlaczego moj pomysl jest tak daleki realizacji Mniej piwa wiecej pracy
Cóż mogę powiedzieć, uzbroić się w cierpliwość i... Czekać, czekać, czekać...
Narazie nie mam zbyt wiele czasu na tak duze projekty robione dla własnej satysfakcji... Musze pozałatwiać jakieś pierdy ze szkołami, dokończyć Tylną Stronę Świata, za którą spodziewam się jakis małych pieniędzy. A potem mogę robić co mi pdo głowy przyjdzie...
i zas jo
KrzySztoFF chyba testuje produkty ktore znalazly sie na liscie do godla karmanskiego no ale w sumie tez mu sie nie dziwia musi wiedziec co bedzie reprezentowac nasza piekna dzielnice.. A tak se tero mysla ze dalej nie mamy jakies konkretnej rzeczy na te godlo. Bo te rzeczy ktore sa wymienione w ankiecie to spozywane sa wszedzie. A jak to mo reprezentowac Karmanskie to powinno byc cos bezposrednio z nim zwiazane.
Choc szczerze to nie mam pomyslu na takie cos .. Moze Śliwa ?
PozdrOoOOO
_________________ ''Nikt nie wie nawet sasiedzi co we mnie siedzi tylko tych ludzi garstka"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum