StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Gry i rozrywka » Gry » RPG » Gry MMORPG
Gry MMORPG
Autor Wiadomość
RtMvS 

Tematy: 77
Piwa: 19/36
Wysłany: Nie Kwi 16, 2006 7:06 pm Gry MMORPG

Czy zna ktos jakąs fajną grę MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) ?

Ja polecam HelBreath (wersja klienta dostepna na moim FTP), a więcej wiadomości tu http://www.helbreath.org/. Jest to bardzo fajna gra 3D (!), która potrzebuje wspomnianego wczesniej klienta. Wciągnie każdego gracza lubiącego gry typu Diablo 2 lub Baldur's Gate :] Jesli ktoś będzie chciał zagrać, to proszę zapytac co i jak robic, bo instalacja właściwego klienta nie jest prostym procesem :]
Pozdrawiam
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<

Postaw piwo autorowi tego posta

Plugawiec 

Tematy: 0
Wysłany: Nie Kwi 16, 2006 11:09 pm 

Pewnie kazdy juz zna ta gre ale i tak ja polece jest nia Tibia :) grafika 2d mzoe odstraszac ale po kilku godzinac da sie do niej przyzwyczaic. Mozna tam pooznac roznych ludzi dzieki ktorym ciezko bedzie ci sie rozstac z ta gra. Kto chce znajdzie ja po tym adresem: www.tibia.com

DeJmN 

Tematy: 21
Piwa: 5/2
Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 1:13 pm 

Ja tez moge podac kilka tytulow zaoewne znanych lecz bardzo mi sie podobaly np. :

Lineage II Chronicles 3 i 4 - supe gra z grafika 3D, bardzo ladnie wygladajece textury, ciekawa i wciagajaca :wink:

MU Online - gra bardzo podobna do wczesniej wspomnianego Diablo 2 czy Baldur's Gate w ta gre gralem juz troche krocej, poniewaz grafika jest dosyc srednia ;/

Polecam rowniez gre Konight Online ale nie wiem czy nie jest juz platna, dobra grafika, ciekawa mi sie podoba

Jest jescze pare ale nie chce mi sie juz onich pisac napisze wiec tylko tytuly :smile:

Rose Online, Supreme Destiny itd.

POzdrawiam !!

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
ZioMall54
Jeno

Tematy: 2
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 8:06 pm 

Osobiście polecam:

Guild Wars (nietypowy MMORPG) bez miesięcznego abonamentu, super grafika, dobry tryb PvP i niskie wymagania jak na dzisiejsze czasy. Czesto są dostępne darmowe weekendy. Za niedługo wychodzi dodatek, który nie wymaga do działania wersji podstawowej (Po prostu nie bedzie dostepny stary kontynent). CDProjekt spolszcza już gre więc za niedługi czas będzie pierwszym Massivem w całości w ojczystym języku.

Neverwinter Nights - Wiadomo, że fani czekają na 2 (Ja naturalnie też), lecz jedynka ma jeszcze wiele do zaoferowania. Wiem, że z wszytkimi dodatkami można ja naprawdę tanio zakupić i grać na olbrzymiej ilości serwerów. W kraju jeszcze kilka nieźle się trzyma. Należy pamiętać o przeczytaniu regulaminów.

Pozdrawiam.

KORZO 

Tematy: 69
Piwa: 11/4
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 10:30 am 

Właśnie odpaliłem mojego zakurzonego Diablacza II ... jeśli ktoś posiada i kiedyś grał i chce sobie przypomnieć poczynania jednego z bohaterów tego klasyku gier RPG ... niech da znać możemy popykać na battlenecie czy na lanie czy kaj tam jeszcze idzie :D

korzo1982

auger 

Tematy: 72
Piwa: 16/13
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 10:55 am 

Godej z Tom@nem, łon je fanatyk. A jak mosz original klucz to dom ci namiary na kumpla, łon tyz w to duzo gro, ino ze jest z Rudy1.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę.

Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.

KORZO 

Tematy: 69
Piwa: 11/4
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 12:37 pm 

Po odpaleniu Diablacza zostałem oszołomiony :D ... moja czarodziejka z poziomem 45 wygasła !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za długo w to nie grałem i wszystko h** trefił :-( ((((((((((((((((((((((((((((( ... teraz walcze od początku druidasem narazie poziom 3 :D a kaj tam reszta !! ! ... a co do grania w necie ... Auger jedno mi jest czy po hamaczi czy po battlenecie to jest ańc kit ;) ...

korzo1982

jano
Gość
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 1:43 pm 

ja aktualnie gram w tibie. :razz:
mialem 60 palka ale... :mad: hack i nie ma postaci
:shock: i gram tez w runescape
nawet nie zla gierka z niej... :grin: :grin: :mrgreen:

Deathunt 

Tematy: 2
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 1:47 pm 

ja podam pare darmowych gier mmorpg potrzebujących tylko przeglądarki.
król dla mnie: Ogame to naprawde fajna gra. the crims też kiedyś grałem i my-fantasy.
Ale z takich normalnych gier mmorpg to WORLD OF WARCRAFT

setro
Gość
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 6:15 pm 

Elo ja gram w ogame ,czasem w runescape i w mu :wink: :cool:

mucha_99
Gość
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 10:19 pm 

ja nie mogę w nic grać przez neta :cry: :cry: :cry: nie wiem czemu może ktoś mi powie

:smile: :smile: :smile:

z góry dzięki :] :roll: :wink: :smile: :grin:

shv1 

Tematy: 519
Piwa: 262/10
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 10:32 pm 

Jasne, juz wyjmujemy magiczną kulę i zabieramy sie za wróżenie :roll:

Sprawdz lub przeinstaluj polaczenie sieciowe, firewalla, antywira, pogadaj z administratorem sieciowym, zrób format. Cos może pomoze, a jak nie to załóż nowy temat lub poszukaj podobnego i przede wszystkim podaj wiecej szczegółów.

shoovarek1

Gawar
Gość
Wysłany: Nie Kwi 01, 2007 9:31 pm 

JA OSOBISCIE POLESAM SRO-Silk Road online wypas gierka

Blokers
Gość
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 10:27 am 

ja mam fajnol gre tibia.com muonline.com ogame.pl pajacyk.pl thecrims.com :o

rafi 

Tematy: 0
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 6:35 pm 

Ja osobiscie polecam runescape jest to spoko gierka gdzie jestes w czasach ludzi i magi na poczatku robisz sobie postac i przechodzisz trening a pozniej zyjesz wlasnym zyciem jak ci sie chce ta gra bardzo wciaga ale warto w nia grac a oto link do tej swietnej gierki www.runescape.com jak jakies pytania w grze to moj nick w grze to rafibloszek czesto jestem a jak jakies pytania to na e-mail rafibloszek@onet.eu
Wymagania:
Java
Internet
Klawiatura
Myszka
Monitor
Komp
A własnie o wiele lepsza zabawa jest jak sie jest memberem :wink: tylko ze wtedy trzeba placicc:cry:

RUDANET.INFO Forum » Gry i rozrywka » Gry » RPG » Gry MMORPG

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
Karta Pamięci MMC+ KINGSTON 256MB
Godfather Theme w wykonaniu gitarzysty Guns'n'Roses[Slash'a]
Pamiec RAM, Karta Graficzna, CD-RW, Athlon 2000+XP,
Golota wygrywa. Mollo cudem ocalal
Gry - Play Station 2

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach