Jednak zdecydowana wiekszosc komentarzy nt. tego filmu jest bardzo negatywna, przyklady (skopiowane jak lecialo, bez wybierania):
Onet:
beznadzieja 12.03.2006 14:10
nie wiem o co tyle krzyku,film ani nie jest straszny ani ... ~sylwia
Najgorszy i najglupszy film ostatniej dekady ... 12.03.2006 13:03
Naprawde - dno. Po jego projekcji, Tarantino zmalal w ... ~vdr
tragiczny, film jest po prostu denny 12.03.2006 11:50
Nie mam pojecia jak mozna bylo takiego bubla zrobic. Z ... ~Piotrek
To nie jest horror,lecz marny thriller!!!... 12.03.2006 10:51
...tak słabego filmu sie nie spodziewałem,a zarazem tak ... ~arcix
DURNY FILM!!! 12.03.2006 08:14
kto mogl stworzyc cos tak durnego? i nazwac to horrorem? ... ~antyRydzyk!
Filmweb:
Nie znacie sie na filmach!!! Mi sie ten film podobal, a nie jestem psycholem. To nowy gatunek filmu dla nowego...
Obiektywne spojrzenie na hostel Spojrzę na to obiektywnie.Owszem,pierwsze 40 min kiedy non stop tańcz? albo si... zobacz więcej
Ujmę to tak : Hostel - prawie jak film. Dziękuje za uwagę.
to co mi utknelo.... (przeczytajcie!) w pamieci, to to ze tak objechali w tym filmie europe a bardziej ten kra... zobacz więcej
gigantyczne rozczarowanie

((((( Film miał być brutalnym horrorem w stylu piły ale stał się zupełna porażk?!!... zobacz więcej
Kolejny badziew Z rok na rok kręc? coraz gorsze horrory ,niewiem kogo ten film ma przestraszyć chyba 5 latków
lepiej ?ci?gn?ć, naprawdę. a za te kilkana?cie złotych kupić sobie jaki? film, na przykład o bobie budowniczym... zobacz więcej
3/10 - Z pewno?ci? najgorszy film Tarantino Bardzo lubię kino Tarantino ale na tym "dziele" bardzo się zawi...
Czy wy tego nie widzicie???? To prawda, że dorabianie ideologi do tego filmu to lekka pomylka. Moim zdaniem "H...