Nie oglądałem Piły, ale np jesli chodzi o Matrix, to mi tez bardziej podobała się Reaktywacja, ze względu na efekty, ale co do gusstu to zgadzam sie z tym...kto wie, może 3 lub 4 część Shreka będzie lepsza niż 1 i 2 razem wzięte
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
No i zajs sie OT robi, trudno potem sie podzieli temat.
Co do shreka ANEM, to: http://www.filmweb.pl/Shr...,Film,id=125973 - chyba nikt nie myślał że ktoś zarżnie kure znoszaca złote jaja
No i zajs sie OT robi, trudno potem sie podzieli temat.
Co do shreka ANEM, to: http://www.filmweb.pl/Shr...,Film,id=125973 - chyba nikt nie myślał że ktoś zarżnie kure znoszaca złote jaja
Shoov daj sie tematowi rozkrecic nawet jesli mialto by byc OT Nie mamy 1000 userow wiec kazdy temat nawet OT sie liczy ... Oczywiscie Sheryfie zrobisz co bedziesz chcial
Co do Shreka to chyba historia kolejnej czesci staje sie powoli wymuszona... Pozyjemy, zobaczymy...
No i wracajac do tematu, jedynka epoki byla swietna, swiadczy o tym np fakt ze wiewiorka stala sie gwiazda swiatowego internetu i z upragnieniem oczekuje jakiejs ladnej kopii na kompa
Ale zblizamy sie do setki, kelneeer nastepna !
Ok, co mi tam, sa świeta w końcu
To skoro juz o bajkach mowa to czekam niecierpliwie na pojawienie sie polskiego DVD z tą animacja o czerwonym kapturku (jak sie to nazywało ?), ogladał to ktoś ? Dobre ?
To skoro juz o bajkach mowa to czekam niecierpliwie na pojawienie sie polskiego DVD z tą animacja o czerwonym kapturku (jak sie to nazywało ?), ogladał to ktoś ? Dobre ?
Schov chodzi Ci o Hoodwinked (Czerwony Kapturek) Jeśli tak to fajny film oglądałem z napisami i można się pośmiać. Ciekawie zrobiona bajeczka
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Bylem na tym w kinie 2 godziny przed egzaminem Dosyc ciekawe, jesli sie przezyje tych kilka piosenek to mozna obejzec dosyc ciekawa historie... i jak zawsze tutaj tez.. WIEWIORKI gora!!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.