ok dzięki a powiedz mi jak moge wejśc na jego kompa??Wiem że nie powinienem sie tu pytać takich rzeczy ale jestem wkurw..y ponieważ mój kuzyn jakoś przechwycił hasło i login z tibii i ukradł konto.Mam jego gg ale na Ip pisze <brak danych>
ok dzięki a powiedz mi jak moge wejśc na jego kompa??
beż zartów, stary a co byś powiedział gdyby sytuacja sie odwróciła i on by chciał wejsc na twojego kompa?
Widocznie mialeś łatwe hasło. Wlamywanie sie na czyjes konto lub do komputera jest sprzeczne z prawem. Jezeli ktos włamal sie na Twoje konto to powinienes to zgłosić do administratora danego systemu/gry.
Zamykam.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.