Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 1:08 pm
Bo laski z reguły nie wiedzą czego chcą.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Z tym, że ten "stopień" też nie bardzo wie czego chce, nawet nie wie czy chce wiedzieć czy chce wiedziec czego chce...
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
I dlatego najlepiej dac sobie na luz i za bardzo nie szukać bo zawsze jest coś nie tak i predzej czy pozniej zaczyna sie psuc
Blogoslawieni single, albowiem ich bedzie świety spokoj i konto pełne
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 12:16 pm
Fenris napisał/a
Dlatego radze szukac DZIEWCZYNY
Profesor sie znalazl, a czy ja wogole kogos szukam?
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 4:39 pm
Fenris napisał/a
A czy to bylo do Ciebie?
Skoro mnie zacytowales to tak.
Dobra bez off topu.
Blogoslawieni single, albowiem ich bedzie świety spokoj i konto pełne
haha Święte słowa
Ale jak mam być szczery, to już wolę nie mieć spokoju i mieć pusty portfel jeśli o to chodzi
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
Ale jak mam być szczery, to już wolę nie mieć spokoju i mieć pusty portfel jeśli o to chodzi
Jak tam kto woli, pamietajcie tylko ze zostalo naukowo udowodnione że "miłośc" trwa od 3 do 4 lat, potem slabnie i jest juz tylko przywiazanie i rutyna. Czyli czasami taniej i rozsadniej kupic sobie psa. Nie zdradzi i mniej rozczarowań
to , że słabnie i potem jest rutyna , słaby argument. Nie musi być rutyny, trzeba tylko o to zadbać. Rutyna może być po 15 latach i wydaje mi się , że wtedy właśnie ta miłośc słabnie. Nie ma chyba pary która przez całe życie daruje się gorącą miłościa. To zwykłe przywiązanie, niestety.
a co do tego , że dziewczyny nie wiedzą czego chcą, to prawda, dlatego trzeba im dużo rzeczy uświadamiać,wtedy jest im łatwiej;)
_________________ Tam skarb Twój , gdzie serce Twoje:)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.