u mie to jest tak ze mom opera, firefoxa i IE 5 w standardzie z windowsem 98 na moim złomiatym kompie opera smigo najszybciej, firefox trocha wolno ale i tak uzywom kozdej bo kozdo jest odpowiedzialno za otwieranie innych stronek
_________________ 'Inwestuje w alkohol bo ma największe oprocentowanie'
Sieć:: 9 Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 906 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
Wysłany: 2006-04-14, 08:19
FireFoX rzadzi... od czasku kiedy zech sie go pierwszy raz zainstalowol nie istnieje dla mnie inna przegladarka... a co najwazniejsze to, to ze net z batera jakos dziwnie szybciej lazi niz w IE...
Miałem kiedyś FireFoxa, ale wolę Operę... Podoba mi się to, że nie zaśmieca mi się pasek zadań, przez co poruszanie się między dużą ilością otwartych witryn jest dużo wygodniejsze. Interface w Operze to naprawdę przednia robota, nie ma chyba wygodniejszej przeglądarki. A nawet jeśli jest jestem już do niej przyzwyczajony i nie zamierzam zmieniać jej na cokolwiek innego.
a jo tam używom Opera Niyzło funkcjonalność no i przede wszystkim gesty na myszce. Jak do mie wymiot!!!!
shoovarek1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-15, 14:16
Opera jest bardzo dobrą a poza tym najszybszą z dostepnych przeglądarek, ja jednak na codzien siedze na forefoxie a to dlatego że można go przekształcic w niezłego potworka za pomocą multum dostepnych wtyczek, pod względem szybkości też niewiele ustepuje Operce, wygoda i intuicyjnośc uzytkowania również nie jest tutaj beż znaczenia.
Najgorszy jest oczywiście IE i to nie tylko wg. mnie ale także w prawie wszystkich testach - dziurawy, wolny, niezgodny z obowiązującymi standardami - nie polecam nikomu.
hmm
no to chyba tylko ja stosuje IE
no ale mi to tam nie preszkadzo nie narzekom
_________________ ''Nikt nie wie nawet sasiedzi co we mnie siedzi tylko tych ludzi garstka"
shoovarek1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-15, 14:30
Cytat:
no ale mi to tam nie preszkadzo nie narzekom
No tak, każdy posiadacz IE mówi że nie narzeka a za pare dni woła o pomoc bo złapał "nie wiadomo skąd" jakiegos syfa albo "system mu sie sam wyłącza". Ale co mi tam, nie mój problem, jesli ktos lubi robic co 2 miesiące albo częsciej format to juz jego sprawa
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum