Rudzkie forum dyskusyjne Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  •   Chat  • 

Polecamy: Najlepsze Randki internetowe • Dla kobiet, dziewczyn i dziewczynek - Forum kobiet •  Twoje hobby to akwarystyka ? Zajrzyj na www.ichtio.com

Poprzedni temat :: Następny temat
Jaki jest wasz stosunek do homo... i chorych na AIDS??
Autor Wiadomość
fruqon 

Wysłany: 2007-05-26, 10:07   

Udowodnij ze cos gdzies przekrecam. Odpowiadam jedynie na Twoje twierdzenia, to ze nie potrafisz ich obronic to juz tylko Twoj problem :smile:

Maaadzia 

Wysłany: 2007-06-02, 20:16   

Ja do homoseksualistow nic nie mam... Poniewaz znam jednego... I to jest czlowiek jak kazdy inny... No sory,ale to nie jest jego wina,ze pociąga go ktos inny niz nas... Mogłabym spokojnie mieszkac,pracowac,przyjaznic sie z takimi osobami... a dla chorych na AIDS (jak juz wczesniej bylo powiedziane) szacunek...[!]. a np. Cyganek i cygamow:D...troszQ sie boje :D haha:D No bo wiem ile wypadkow, bylo... Moja prababcie:P kiedys okradli...:/:( A wogole..One wydaja mi sie takie... Falszywe... Ale nie znam takich osobiscie,wiec moze sie myle!!

Książe 
I'm a cow prince :)

Wysłany: 2007-06-08, 08:54   

Nie mylisz sie :!: Cyganie mają w kulturze gwałt i kradzież więc jak mamy być tolerancyjnymi dla nich!? Co mamy sie w własnym kraju bać wejść w złą uliczke, bo jakieś rumuny mogą tam stać?!

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-06-08, 09:33   

cygani?? nie sa grozni, wszyscy sie ich czepiaja, ale swoje zwyczaje zachowuja dla cyganow, wiec nie wiem o co ci lazi, a kazdy moze cie napasc, nie tylko rumuny, prosze sie ich nie czepiac, bo to sa wpozatku ludzie, wiem bo znam osoby pochodzenia cyganskiego, sa normalni jak my, maja odchyly jak inni, i wcale nie jest regola, ze to cyganie sa ci zli, po prostu ludzie i tyle, denerwuje mnie jak ludzie dyskryminuja inne rasy, biale snoby... uwazaja sie za najmadrzejsza rase, a wcale tak nie jest
<(*_*)>

mini-lee 

Wysłany: 2007-06-08, 09:45   

Mamba, dokladnie. Poza tym ludzie kierujecie sie wylacznie stereotypami, pomyslcie czasam sami tymi swoimi makówkami. Nawet jezeli zdarzalo sie ze jacys cygani czy przedstawiciele innych narodów dopuscili sie jakichs przestepstw to wiadomo ze w wiekszosci sa to normalni ludzie. Jedyne co ich odroznia to ich wlasna kultura i zwyczaje ktore w wiekszosci nie sa sprzeczne z prawem.

To tak samo jak z polakami za granica - do niedawna byli uwazani za zlodziei, kretaczy, kombinatorow. A czy kazdy z nas tak postepuje ?

Książe 
I'm a cow prince :)

Wysłany: 2007-06-08, 11:00   

Cytat:
cygani?? nie sa grozni

:lol:
Cytat:
swoje zwyczaje zachowuja dla cyganow

:lol: Taaak tak tak... na wzajem sie okradaja :yes:
Cytat:
znam osoby pochodzenia cyganskiego
ale chyba nie prawdziwych cyganów, bo w życiu byś nie napisała że są w porządku ja już miałem z nimi dwa razy kontakt i dzięki niechce widzieć tego scierwa więcej
Cytat:
biale snoby...
Ja jestem z tego dumny
Cytat:
Poza tym ludzie kierujecie sie wylacznie stereotypami, pomyslcie czasam sami tymi swoimi makówkami.
:neutral: a może ty pomyśl czasem jaki burdel by był jakby nie tacy jak ja...

NIE NAPISAŁEM, ŻE WSZYSCY LUDZIE O INNYM KOLORZE SKÓRY SĄ ZŁODZIEJAMI I PORYWAJĄ KOBIETY LUDZIE Z WAMI NIEMA CO PISAĆ -_-

mini-lee 

Wysłany: 2007-06-08, 11:23   

Cytat:
:lol: Taaak tak tak... na wzajem sie okradaja :yes:

Tak samo jak polacy, wiec z siebie tez mozesz byc dumny.
Książe napisał/a:
ja już miałem z nimi dwa razy kontakt

To gratulacje miales do czynienia z 2 osobami z kilku milionów wiec rzeczywiscie masz powody zeby wszystkich wkladac do jednej szufladki :neutral:
Książe napisał/a:
Cytat:
biale snoby...
Ja jestem z tego dumny

A ja nie jestem dumna ani z Ciebie ani z tego ze nalezymy do jednego narodu, coraz czesciej niestety musze sie wstydzic za podobnych Tobie :???:
Książe napisał/a:
:neutral: a może ty pomyśl czasem jaki burdel by był jakby nie tacy jak ja...

Tak jasne, "white power" i ku klux klan. Dziekuje, postoje.
Na szczescie sa jeszcze normalni ludzie.
Książe napisał/a:
niechce widzieć tego scierwa więcej

Pisze sie "nie chce" - to raz.
Po drugie to pomysl jak bys sie poczul jak by to ciebie ktos nazywal chodzącą kupą g*** lub lepiej tylko dlatego ze masz biala skore albo pochodzisz z jednej lub drugiej narodowosci. Idiota.

Mativkus 

Wysłany: 2007-06-09, 08:20   

jesli chodzi o homo to bym to wszysto wytepil albo niech sie z tym nieobnarzaja ze sa gejami.. pujde kiedys z dzieckiem i takich dwoch pedalow bedzie sie lizac a co jak ja mam to dziecku wytlumaczyc jak sie spyta tatusiu co ci panowie robia???to jest choroba!! :!: jesli codzi chorych na aids to juz nie ich wybor sa tacy albo sie zarazili i mam szacunek do takich ludzi bo potrafia z tym zyc.... i potrafia sie cieszyc zyciem...

fruqon 

Wysłany: 2007-06-09, 08:30   

Mativkus napisał/a:
co jak ja mam to dziecku wytlumaczyc jak sie spyta tatusiu co ci panowie robia?

Powiesz ze jak dorosnie to zrozumie.
Mativkus napisał/a:
to jest choroba!

Niestety nie, poczytaj opracowania naukowe. Homoseksualizm istnieje od czasów pierwszego mamuta i nie ma nic wspolnego z zadnymi chorobami.

Mativkus 

Wysłany: 2007-06-10, 11:40   

niepopieram takich zeczy wiesz jak dwoch facetow razem.... wkurza mnie to ze oni chca jakis praw moga sie tam ruchac ale niech sie z tym tak nieobnosza bo takie sprawy sa odrazajace.... a najwieksza glupota jest parada rownosci... ZAKAZ PEDALOWANIA

[ Dodano: 2007-06-10, 12:47 ]
tak pozatym to ty chyba nigdy niemiales do czynienia z dziecmi tak dlugo beda [cenzura] suszyc az im wytlumaczysz wiecznie poco i dlaczego... jestem nuietolerancyjny i sie do tego przyznaje!! i niewmowisz mi bo ja mam swoje poglady i bede sie ich czymal

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-06-10, 12:08   

Książe napisał/a:
ale chyba nie prawdziwych cyganów

przepraszam, ale co znaczy prawdziwy :?: bo w tym momencie nie wiem o co chodzi, do mnie cyganie to taka sama narodowosc jak inna, i nie rcy i tacyozumiem co znaczy w tym momencie okreslenie prawdziwy, to tak samo jakby ktos najezdzal na polako ze sa np. agresywni, nietolerancyjni i wogole masakra i lepiej do nich nie podchodzic, a potem inny by stwierdzil, ze tacy sa nieprawdziwi polacy :neutral: no i zastanow sie czy taka wypowiedz ma sens... nieprawdziwy vs prawdziwy :neutral: O_o
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-06-10, 12:14   

Mativkus napisał/a:
ale niech sie z tym tak nieobnosza bo takie sprawy sa odrazajace

Nie rozumiem w czym problem. Czy przechodząc po goduli albo po wiekszym miescie widzisz gdzies takich ludzi ktorzy sie obnoszą z tym że są homo ? Mi np. bardziej w oczy rzucaja sie narkomani lub osoby nietrzeźwe leżące po przystankach, bramach lub chlejące "jabole" pod sklepem. Jak takie cos tlumaczysz dzieciom ? I czy miales kiedy powod żeby swojemu dziecku tlumaczyc czemu jakis pan całuje sie z innym ? Watpie bo oni sie z tym nie obnoszą :!: Jedyne prawa jakich w gruncie rzeczy sie domagaja to prawo do dziedziczenia majatku po partnerze, czyli cos co nie powinno Ci zbytnio przeszkadzac, prawda ?
Mativkus napisał/a:
jestem nuietolerancyjny i sie do tego przyznaje!!

No spoko, tyle ze chyba nie masz zbytnich powodów. Wokolo jest na codzien wiele innych duzo groźniejszych zjawisk niz akurat homoseksualizm.

Mativkus 

Wysłany: 2007-06-12, 14:44   

a adopcje dzieci??pomyslales o tym tego tez chca pomysl te dzieci beda mialy przejebane w szkole.. po [cenzura] te parady rownosci??niech sie [cenzura] tam mnie to nieinteresuje ale po jaka cholere chca slubow i to w dodatku koscielnych??? wytlumacz mi po jaka cholere Bog stworzyl Ewe??... a i zuli narkomanow i cala reszte tez bym wytrepil.... jak od poczatku swiata istnial by homosexualizm to by swiata niebylo bo od ruchania w [cenzura] dzieci sie nierodza i niebylo by gatunku

fruqon 

Wysłany: 2007-06-12, 15:13   

Mativkus napisał/a:
a adopcje dzieci??pomyslales o tym tego tez chca pomysl te dzieci beda mialy przejebane w szkole.. po h*j te parady rownosci??niech sie [cenzura] tam mnie to nieinteresuje ale po jaka cholere chca slubow i to w dodatku koscielnych??

Widze ze sie znasz na rzeczy jak ja hodowli pieczarek. Zainteresuj sie tym jakie hasla podnosza na tych polskich paradach a potem komentuj. Nie ma tam nic o adopcji ani ślubach a juz na pewno nie o koscielnych.
Mativkus napisał/a:
wytlumacz mi po jaka cholere Bog stworzyl Ewe??

Pytanie powinienes przekazac troche wyzej :wink: A po co stworzyl ludzi ktorzy nie zakladaja wcale rodziny ? Tez zapytaj :wink:
Mativkus napisał/a:
a i zuli narkomanow i cala reszte tez bym wytrepil....

Cos mi sie wydaje że gdyby wujek Adolf dzisiaj żył miałby na tej Goduli mnóstwo wyznawców - jedyna sluszna rasa, cala reszta do pieca, LOL ludzie, zastanowcie sie nad sobą. Czy aby sami jestescie takimi idealnymi wzorami dla swoich dzieci i calej reszty ? Szczerze wątpie :???:
Mativkus napisał/a:
jak od poczatku swiata istnial by homosexualizm to by swiata niebylo

Twoja logika poraża. Nie wziales pod uwage że istnienie homoseksualizmu nie zagraza ani nie przeszkadza istnieniu heteroseksualizmu i rozmnazaniu ? Nie kazdy zwiazek czy to hetero czy homo ma za cel postawione rozmnazanie :idea:

Tutaj jeszcze pare ciekawych cytatów z encyklopedii, dla ciołków uwazajacych homo sa chorobe:
Cytat:
17 maja 1990 roku Światowa Organizacja Zdrowia (WHO), działająca na szczeblu międzynarodowym w ramach ONZ i skupiająca 193 kraje członkowskie, wykreśliła homoseksualizm z listy chorób i zaburzeń. Stwierdziła również, iż żadna orientacja seksualna (w tym homoseksualna) nie powinna być przez nikogo traktowana jako zaburzenie. Wcześniej, w 1973 roku, podobnego wykreślenia dokonało Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne w USA na szczeblu krajowym.

Tutaj dowód na to że homoseks. istnieje nie od dzisiaj (a mimo to o dziwo ludzkosc przetrwala ;) ):
Cytat:
Zachowania homoseksualne występują w królestwie zwierząt, szczególnie u gatunków żyjących w społecznościach, np. u ptaków morskich i ssaków, w tym wśród najbliżej spokrewnionych z człowiekiem szympansów. Zachowania takie zaobserwowano do tej pory u ponad 1500 żyjących na wolności gatunków, a zjawisko to dobrze udokumentowano u ponad pięciuset z nich.[9][10]

Prawie jedna czwarta potomstwa łabędzi czarnych wychowywana jest przez pary jednopłciowe. Żyjące ze sobą samce łączą się z samicą tylko w celu posiadania młodych. Kiedy zniesie jaja - odpędzają ją i wysiadują je samodzielnie, a następnie wspólnie opiekują się pisklętami. Według naukowców, np. wśród żyraf czy bizonów amerykańskich, zachowania homoseksualne bywają częstsze niż heteroseksualne.

No i ? Teraz bierzcie łuki i biegusiem na bizony i inne ptaszki :lol:

wiecej np tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualizm

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-06-12, 21:26   

fruqon teraz sie kolejnej osoby czepiasz?? widac to twoje ulubione zajecie... no coz ;/
a ja sie z Mativkusem zgadzam,
fruqon napisał/a:
A po co stworzyl ludzi ktorzy nie zakladaja wcale rodziny
tych akurat nie stworzy, sami tak chcieli i tyle
fruqon napisał/a:

No i ? Teraz bierzcie łuki i biegusiem na bizony i inne ptaszki
hahaha, twoje poczuci humoru powala <sciana>
<(*_*)>

Odpowiedz do tematu