Rudzkie forum dyskusyjne Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  •   Chat  • 

Polecamy: Najlepsze Randki internetowe • Dla kobiet, dziewczyn i dziewczynek - Forum kobiet •  Linuks forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jaki jest wasz stosunek do homo... i chorych na AIDS??
Autor Wiadomość
fruqon 

Wysłany: 2007-06-12, 22:23   

Mamba napisał/a:
fruqon teraz sie kolejnej osoby czepiasz?? widac to twoje ulubione zajecie... no coz ;/

Ależ skad, po prostu jesli ktos wypisuje oczywistą nieprawde lub wrzuca kogos do Hitlerowskiego pieca to zwykla ludzka przywoitosc karze jakos zareagowac, wcale nie trzeba byc jednym z "nich" :neutral:
Mamba napisał/a:
fruqon napisał/a:
A po co stworzyl ludzi ktorzy nie zakladaja wcale rodziny
tych akurat nie stworzy, sami tak chcieli i tyle

Popatrz, to tak jak homo, tez tak sobie chca i ich sprawa, nikogo nie krzywdzą.
Mamba napisał/a:
fruqon napisał/a:

No i ? Teraz bierzcie łuki i biegusiem na bizony i inne ptaszki
hahaha, twoje poczuci humoru powala <sciana>

Łaaaa, to teraz jestem w szoku :o Pozwolisz tym chorym szatanskim zwierzecym pomiotom robic "TO" w stajniach, dziuplach i na drzewach ? No jak to tak, bez pieca ? :???:

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-06-13, 12:18   

fruqon napisał/a:
Popatrz, to tak jak homo, tez tak sobie chca
teraz to oni sami tak chca, a wczesniej gadka byla ze tacy sa bo tacy sie urodzili i nic na to nie poradza :neutral: widac zdanie zmieniasz w zaleznosci od tego jak ci sie podoba i pasuje, no spoko, tez tak mozna, ale to sie kupy nie trzyma, zdecyduj sie chopie czy w koncu to uposledzenie nabyte czy wrodzone
fruqon napisał/a:
Łaaaa, to teraz jestem w szoku :o Pozwolisz tym chorym szatanskim zwierzecym pomiotom robic "TO" w stajniach, dziuplach i na drzewach ? No jak to tak, bez pieca
nie nie pozwole, nic takiego nie napisalam, ze niech se lataja i robia to w diurach i stajniach, choc to dobry pomysl :neutral: moze jak im sie bedzie siano w [cenzura] wrzynac to odechce im sie zboczen :wink:
<(*_*)>

misiek 

Sieć:: BlueConnect/Vectra
Wysłany: 2007-06-13, 12:23   

wiecie co Wam powiem... dajcie sobie oboje siana :razz:
admin/mod niech w koncu zamknie ten temat, bo bedzie on sie ciagnal w nieskonczonosc a i tak nikt nie dojdzie do swojej racji.

fruqon 

Wysłany: 2007-06-13, 12:45   

A Ty co, moderator ? Nie ? No to Twój post powinien byc tutaj pierwszy usuniety jako nie na temat.
Forum sluzy dyskusji, tyle.

Mativkus 

Wysłany: 2007-06-13, 14:35   

sam zes jest ciolek!! gadaj sobie zdrow ja i tak swoje wiem...

fruqon 

Wysłany: 2007-06-13, 15:46   

Mativkus napisał/a:
ja i tak swoje wiem...

Dokladnie, ludziom Twojego pokroju ciezko wytlumaczyc cokolwiek. Wy "swoje" wiecie i nawet nie weźmiecie pod uwage że mozecie sie mylić. Nie ważne jakie by byly argumenty. Czemu ? "Bo nie" LOL :???:

misiek 

Wysłany: 2007-06-13, 16:23   

fruqon napisał/a:
A Ty co, moderator ?
cywilizowany czlowiek.
fruqon napisał/a:
Forum sluzy dyskusji
dyskusji - nie klotni.
fruqon napisał/a:
ludziom Twojego pokroju ciezko wytlumaczyc cokolwiek
a Ty co? mgr. inz.? piszesz jakbys byl najmadrzejszy z calej Rudy Slaskiej.
fruqon napisał/a:
Wy "swoje" wiecie
kazdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanowac.

fruqon 

Wysłany: 2007-06-13, 16:38   

misiek napisał/a:
fruqon napisał/a:
A Ty co, moderator ?
cywilizowany czlowiek.

Ale nie moderator (co jak widze bardzo cie gniecie), proponuje wiec pozostawienie moderacji odpowiednim osobom.
misiek napisał/a:
fruqon napisał/a:
Forum sluzy dyskusji
dyskusji - nie klotni.

Ależ kto tu sie kłóci, jezeli Twoim zdaniem duskusja polega wylacznie na wzajemnym przytakiwaniu sobie to zapraszam na forum "Mama i ja" albo podobne.
misiek napisał/a:
fruqon napisał/a:
ludziom Twojego pokroju ciezko wytlumaczyc cokolwiek
a Ty co? mgr. inz.? piszesz jakbys byl najmadrzejszy z calej Rudy Slaskiej.

A co jezeli jestem ? Lub nawet gorzej :shock: Tego nie wiesz wiec nie zakladaj niczego z góry.
misiek napisał/a:
fruqon napisał/a:
Wy "swoje" wiecie
kazdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanowac.

Zdanie moze miec, ale bezpodstawne obrażanie kogos lub gloszenie postaw wrecz faszystowkich trzeba tępić ;/ Nie ma w takim przypadku niczego do szanowania.

misiek 

Wysłany: 2007-06-13, 17:12   

fruqon napisał/a:
A co jezeli jestem ?
Talk to the hand.
fruqon napisał/a:
Zdanie moze miec, ale bezpodstawne obrażanie kogos lub gloszenie postaw wrecz faszystowkich trzeba tępić Nie ma w takim przypadku niczego do szanowania.
ja jestem uparty, ale to co Ty robisz to juz jest przegiecie paly... czy Twoje zdanie zawsze musi byc ostatnim?

pozdrawiam.

fruqon 

Wysłany: 2007-06-13, 18:02   

misiek napisał/a:
Talk to the hand.

Same 2 u.
misiek napisał/a:
ja jestem uparty, ale to co Ty robisz to juz jest przegiecie paly...

Przyganiał kocioł garnkowi, 90% Twoch postów na tym forum ma treść w stylu "niech admin usunie te posty, bo mi sie nie poodbaja". Zero treści, wieczne ględzenie nie na temat.
misiek napisał/a:
czy Twoje zdanie zawsze musi byc ostatnim?

Ależ skąd, wystarczy cos dopisac :smile: Byle na temat i rzeczowo, pliz.

misiek 

Wysłany: 2007-06-13, 19:56   

fruqon napisał/a:
90% Twoch postów na tym forum ma treść w stylu "niech admin usunie te posty, bo mi sie nie poodbaja"
jestes w bledzie, jak juz to 1%... poczytaj sobie moje posty.

pozdrawiam.

Mativkus 

Wysłany: 2007-06-13, 20:57   

fruqon napisał/a:
Dokladnie, ludziom Twojego pokroju ciezko wytlumaczyc cokolwiek. Wy "swoje" wiecie i nawet nie weźmiecie pod uwage że mozecie sie mylić. Nie ważne jakie by byly argumenty. Czemu ? "Bo nie" LOL :???:
i ja wlasnie nielubie i nierozumie takich cieci po [cenzura] sie mondrujesz [cenzura] ja mam swoje zdanie i mam w [cenzura] co myslisz forum jest po to zeby wyrazac swoje zdanie a nie wpajac komus swoje idealy :mad: to chyba wszystko co mam do powiedzenia na tym [cenzura] forum!!

[ Dodano: 2007-06-13, 22:00 ]
aha pozdrawiam:)

fruqon 

Wysłany: 2007-06-13, 21:18   

misiek napisał/a:
jestes w bledzie, jak juz to 1%... poczytaj sobie moje posty.

Jak mam czytac cos czego nie ma bo juz zostalo usuniete (przewaznie nie na temat) ? :roll:
Mativkus napisał/a:
h*j
Mativkus napisał/a:
k*rwa
Mativkus napisał/a:
[cenzura]

Daa, i oto wlasnie wszystko co soba reprezentujesz, wszystko na co Cie stac to k***, h***, p*** i j***. Podobnie jak reszte zakompleksionych, ciemnych, ksenofobicznych zacofańców którzy wypełzli spod jakiegoś mcha :???:

Mativkus 

Wysłany: 2007-06-14, 15:31   

mcha to sobie w majtkach poszukaj :lol: kompleks to chyba gosciu ty masz bo kozaczysz przy kompie jak wiekszosc najduchow tylko tu sie potrafisz spelnic blysnac czuc sie docenionym wciskajac ludzia swoje racje :grin: bo tylko na forum potrafisz sie madrowac i zaslaniac sie encyklopedia.. :lol: ziom co ty soba reprezetujesz ??frajerstwo jakich malo na tym swiecie POZDRAWIAM
fruqon napisał/a:
zakompleksionych, ciemnych, ksenofobicznych
jeee umisz kozystac ze slownika gratuluje :wink: co w necie znalazles to??

fruqon 

Wysłany: 2007-06-14, 16:39   

Mativkus napisał/a:
jeee umisz kozystac ze slownika gratuluje

Jak widze Ty jeszcze tej sztuki nie opanowales :roll: Która to klasa - 2, 3 podstawówki ?
Mativkus napisał/a:
mcha to sobie w majtkach poszukaj :lol:

Jaaa, czuje sie zdruzgotany i wgnieciony w asfalt Twoją jakże blyskotliwą odpowiedzią, taak mi źle :sad:

Mativkus napisał/a:
tylko tu sie potrafisz spelnic blysnac czuc sie docenionym

Czy ktos mnie tu docenia ? Haloo :lol: Znowu mi smutno, przytulisz mnie jeszcze ? :lol:
Mativkus napisał/a:
ziom co ty soba reprezetujesz ?

Na pewno nie to co ty - neofaszyzm sie to nazywa ? Czy moze zwykła głupota i braki w edukacji ? Mozesz być z siebie dumny, rozumiem ze legitymacje LPR juz masz ? :smile:
Mativkus napisał/a:
zaslaniac sie encyklopedia..

Alez skad, ja tylko korzystam z ogolnodostepnych faktów, ty za to jedynie z łaciny spod budki z piwem. Z czym do ludzi chlopcze ? Rozumiem że z braku argumentów (znowu... :( ) nerwy troszke Cie ponoszą ale lepiej zamilknij zamiast pleść bzdury i pisac kolejne texty o Twojej "mamie" i "tacie" :lol:
Mativkus napisał/a:
POZDRAWIAM

Ja rowniez, pozdrów żone czy tam mame ;)
Mativkus napisał/a:
ludzia

Luuuudziom czlowieku, luudziom. Zaleglosci na poziomie 10 latka. Żenua...

Naprawde namawiam do skoncentrowania sie na faktach i konkretnej dyskusji zamiast obrzucania sie wyzwiskami. Jezeli inaczej nie potrafisz to chyba nie jest to miejsce dla Ciebie :???:

Odpowiedz do tematu