Wysłany: 2006-05-08, 15:46 Jaki jest wasz stosunek do homo... i chorych na AIDS??
Siemka
Jako że mam zadane zrobić ankiete na temat homoseksualistów, romów (cyganów) i chorych na AIDS założyłem ten temat... Nie wiem czy w dobrym dziale, ale jak nie bedzie coś grało to niech stary albo moderator przeniesie tam gdzie ma być
Moje zadanie to zapytać 20-dziestu osób:
* Jaki jest ich stosunek do homoseksualistów, cyganów i chorych na AIDS?
* Czy macie coś przeciwko, by razem z takimi osobami:
- pracować
- mieszkać
- przyjaźnić się
- chodzić do szkoły
- kontaktować się
* Czy pozwolilibyście na to, by wasze dzieci zadawały się z takimi osobami?
Dlaczego tak lub dlaczego nie?
Czekam na wypowiedzi, odpowiadajcie na te pytania będę dźwięczny
Dzięki 3majcie sięł
* Uważam, iż nie można dyskryminować innych ze względu na ich orientację seksualną bądź z powodu choroby.
A co do romów to... mam mieszane uczucia.
* Nie mam nic przeciwko utrzymywaniu kontaktów, chodzeniu do szkoły, przyjaźnieniu się, ani pracowaniu z osobą chorą na AIDS; w końcu nie można się zarazić podczas zwykłego kontaktu z osobą chorą.
W przypadku homoseksualistów uważam podobnie, a na temat cyganów nic nie powiem...
*Hm... Trudno mi powiedzieć, ale raczej nie byłabym zbyt szczęśliwa, gdyby moje dziecko lubowało się w towarzystwie romów... Myślę, że jeżeli w gronie znajomych mojego dziecka znalazłaby się osoba o innej orientacji seksualnej, wytłumaczyłabym mu, iż trzeba zaakceptować tę „inność”...
No ja również mam mieszane uczucia w stosunku do romów....ale raczej nie lubie przebywac w ich towarzystwie ...
*homoseksualiści...do ich samej orientacji nic nie mam...ale nie odpowiada mi ich "pedalkowaty" styl życia, dlatego również nie przepadam za takimi ludzmi
*osoba chora na AIDS.... szacunek...to nabyta choroba...i osoba zasluguje na szacunek... ( FILADELFIA )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum