o Qfaa co za temat
heh ja sie lecze u pani Głowacz i nie narzekam znaczy sie nie mam na co narzekac bo ostatnio bywam u niej tylko po jakies oswiadczenia do szkoly itp smieci..
_________________ ''Nikt nie wie nawet sasiedzi co we mnie siedzi tylko tych ludzi garstka"
Wiek: 22 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 65 Skąd: Fiolkov Zwei
Wysłany: 2006-07-19, 13:34
Jo wom powiym ino tela , że jak wos skierujom do karbowskiej to sie lepij pastnijcie . Ta kobita ledwo co sie na nogach trzymie . W robocie sie opierdalo , co 10 min se przerwy robi , nie woło według numerków ( włazisz jak chcesz , a te omy wszystkie juz stojom pod drzwiami żeby sie wciś ) i na dodatek [cenzura] ślepo jest . Jo ostatnio czekoł tam 2h i sie niby okazało że łona moij kartoteki tam nie mo a łona ja miała przed ryjem ino czytac nie umi . ZDECYDOWANIA JA ODRADZOM . Aha i zapomniołbych . Jak chcecie L4 to za jeden dzień biere 30zł , a za dwa dni 40zł .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum