Witam,
od paru dni chodze na kurs prawo jazdy i egzaminator juz dopytuje gdzie bede zdawal egzamin panstwowy, a ja nie mam zielonego pojecia, miloby bylo gdybyscie mi pomogli w doborze najlepszego wyboru. Mam do wyboru Bytom, Gliwice lub Katowice. Rodzice zdawali prawo jazdy w Gliwicach, ale to bylo 20lat temu na maluchach, teraz to co innego .
Czekam na Wasze sugestie,
pozdrawiam
kumpel zdawal w k-ce kilka razy pod rzad i nie zdal, dopiero jak zdawal w bytomiu to poszlo za 1razem ja tam nie wiem osobiscie gdzie lepiej, tylko tyle co znajomi gadali, ale wiekszosc bytom chwali,
jakos mi sie nie spieszy na prawko
_________________ Oh sorry if I ain't perfect, sorry I don't give a (what)
Sorry I ain't no diva, sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin, sorry I'm not a slut
<(*_*)>
Nie każdy jest stworzony do prowadzenia samochodu nie będziesz miał nerwów i po Tobie.
Za kółkiem trzeba przede wszystkim przewidywać i myśleć myśleć i jeszcze raz myśleć.
Mi udało się za 4 razem.
Za pierwszym na placu, za drugim na mieście przyznaje się zawaliłem, za trzecim bo kogoś trzeba było uwalić kaprys egzaminatora, za 4 lajcik i zdałem.
Gdybym miał innego egzaminatora za tym 3 razem to bym to zdał lecz frajer się uparł i wymyślił bajeczke.
zabrał mnie na jakies takie nie za fajne skrzyżowanie z paroma pasami torami tramwajowymi i wmówił mi że źle się zachowałem w stosunku do sygnalizacji i tramwaju wymyślił sobie bajeczke później jak mi zahamował na środku skrzyżowania siedział bez słowa i czekał na łapówe
Gdybyś chciał dokładnie wiedzieć o co chodziło to tylko w realui bo tak na forum to nie ma jak to wytłumaczycc.[/scroll]
misiok nie spieszy mi sie na prawko bo inni mnie woza po co mam kase wydawac na prawko skoro mam kierowcow
_________________ Oh sorry if I ain't perfect, sorry I don't give a (what)
Sorry I ain't no diva, sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin, sorry I'm not a slut
<(*_*)>
To zależy które miasto lepiej znasz... Ja wolałbym zdawać w Katowicach. Fakt, że trudny teren, niezłe korki, ulice jednokierunkowe itp. ale Katowice znam dość dobrze i wiem mniej wiecej co gdzie i jak
nie że gupi .. ale to ni tylko zależy od szczęścia
to zależy od egzaminatora, od opanowania stresu, umiejętności i szczęścia. OD tego wszystkiego na raz
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum