Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 2:15 am
No wlasnie kaj? :blink: :unsure: :rolleyes: B) :angry: <_<
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
"Jutro rano ktos cie pokocha.
Stanie sie to rowno o 12.00.
Bedzie to ktos znajomy.
Wyzna Ci milosc o 16.00.
Jezeli nie rozeslesz tego,
do przynajmniej 20 osob
w ciagu 10 minut!
NIKT JUZ CIE NIE POKOCHA"
O forum wie wiec nie wiem, moze jest za bardzo zajety lancuszkami...
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 10:13 am
Abu (14-11-2005 14:31)
Jutro rano ktos cie pokocha.
Stanie sie to rowno o 12.00.
Bedzie to ktos znajomy.
Wyzna Ci milosc o 16.00.
Jezeli nie rozeslesz tego,
do przynajmniej 20 osob
w ciagu 10 minut!
NIKT JUZ CIE NIE POKOCHA'
Sławek (14-11-2005 14:32)
k***a kiedy ty zmadrzejesz...
Abu (14-11-2005 14:32)
no sam sie zastanawiam
Chyba wiekszosc to dostala.
A tak sie zarzekal, ze bez forum zyc nie potrafi... Nie zeby mi go brakowalo, ale tak pytam z ciekawosci.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Ostatnio zmieniony przez auger Pią Sty 20, 2006 2:00 am, w całości zmieniany 1 raz
No dorabia sobie wysylaniem lancuszkow wiec czasu nie ma Poza tym Abuk chodzi na silownie, zmienil sie, juz nie jest takim czlowiekiem jakiego pamietamy, teraz ma 150 cm szerokosci, wielki biceps i o niczym innym nie mysli tylko o wyciskaniu sztangi
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 10:41 am
Ale w glowce chyba nadal pusto...
no właśnie przeciez jak wcieło poprzednie forum wg mnie numer 3 to i wcieło moje prywatne wiadomości buuu a takie ładne były i od Abuka - wpuśccie go może znów coś ślicznego mi napisze... B)
Ostatnio zmieniony przez magdusia Pią Sty 20, 2006 2:02 am, w całości zmieniany 1 raz
On ma na tym forym nick BURAK98 jesli sie nie myle kreci sie tu czasami : ) ale nie pisze
Wysłany: Pią Lis 25, 2005 5:04 pm
Watpie w to. On a nie pisac Chyba jakis inny powod jest...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.