czesc!! mam pytanko dostalem "w spadku" kalkulator casio fx-7700 Gbus power graphic niestety bez instrukcji czy ktos moze posiada jaks instrukcje do niego???
p.s sory ale nie wiem czy w dobrym miejscu zalaczam ten post gdyz jestem nowy z gory sorki pozdro
Nie bardzo ale juz przeniosłem. Proszę też na przyszłość nadawać tematom nazwy bardziej związane z przedmiotem problemu
Co do samej instrukcji to sprawdź tutaj: http://silrun.de/ - może znajdziesz tu ten lub podobny model.
Instrukcje są po angielsku ale nic innego chyba nie znajdziesz.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 10:04 am
Pozostaje tez ewentualny kontakt z producentem.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 328 Tematy: 9 Piwa: 6/8 Skąd: Ruda the One
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 10:09 am
Oraz dojście samemu
Funkcje powinny być po angielsku, a wszystkie funkcje wyświetlone różnymi kolorami. Trzeba tylko dojść który co aktywuje
BTW. możesz zrobić mu zdjęcie z bliska i pokazać, to może pomogę, bo sam mam któryś model Casio
_________________ "Gdy bogowie chcą nas ukarać wysłuchują naszych modlitw" Ja w SP
Mój wkład w fandom Anime : http://tinyurl.com/5gxl3j
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.