Sieć:: 9 Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 906 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
Wysłany: 2006-06-01, 22:58 wAkacje...
z teGo wzgledu, ze jO juz przeszlo miesiac siedza w doma... i ze za jakies pora tydni resza ludzi zakonczy edukacja... (mom nadzieja, ze pozytywnymi skutkami) trzeba sie zastanowic co sie bedzie robic w wakacje... dlatego mysla, ze jak ktos chce to moze sie pochwolic jakie mo plany... albo zaproponowac cos konkretnego...
Wysłany: 2006-06-04, 12:52
jO w sumie mo duzo planow, a zarazem zadnych... ale bedzie to cO mo byc...
nO ale i tak najgorsze w tym wszystkim jest ta poGoda... i normalnie przeraza mnie perspektywa, ze tak mO byc przez cale lato...
Myślałem o Słowacji. Generalnie nie przestałem jeszcze mysleć. Tygodniowa biba w Bratysławie to coś co chętnie bym powtórzył. Miasto nie jest specjalnie duże ale za to ładne i jest tam dużo eleganckich miejscówek gdzie można wypić na przykład piwo. Do tego pić piwo można wszedzie. Bratysławska policja nie przejmuję sie jak zauważyłem turystami raczącymi sie alkoholem. Drogo też specjalnie nie jest. Za 7 stów bawiłem sie po pachy, paląc najdroższe fajki i pijac co najlepsze! Nocleg w studenckim hotelu w Mlada Gardzie, to dzielnica Bratysławy, kosztuje koło 15 zeta za noc. To bardzo tanio!
Pogoda w Polsce nie dopisze, co juz wszyscy wiemy. Może na południu Słowacji będzie inaczej?
Do diabła ze spontanami, to jest dobre, jak masz ze sobą namiot i jedziesz samochodem. Albo jak cisiniesz na łikend nad Pławnowice. Inaczej róznie może być...
No trzeba sie głebiej zastanowić nad tą Bratysławą, bo z Bałtykiem może w tym roku nie wypalić. Same sztormy, wichury i ulewy. Lipa te lato!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum