StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Komputery i komunikacja » GSM » Komórka do 450 zl.
Komórka do 450 zl.
Autor Wiadomość
Ania
Gość
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 10:10 pm Komórka do 450 zl.

Witam.
Mam do Was takie pytanie, jaki telefon polecilibyscie do kupna jezeli do dyspozycji jest ok 450 zl. ?
Oczywiscie dobrze żeby mial wszystkiego jak najwiecej i wytrzymal jak najdluzej. Nie mam zadnej konkretnej marki na mysli. Prosze o propozycje konkretnych modeli.

Prosze o wasze opinie, dzieki :]

soczek 

Tematy: 53
Piwa: 12/5
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 12:42 pm 

No to ja w tej cenie polecam k750i, używałem rok i dawał rade teraz przesiadka nastepce u mnie nastapiła. do 450 zlotych mysle ze fajny egzemplarz uda sie znalesc i telefonik wszystko mający dosłownie :wink:

mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę, sto ran zadam ...
--------------------------

www.AvengedSevenfold.fan.pl - nie znasz jeszcze A7X? - koniecznie musisz poznać!

Postaw piwo autorowi tego posta

lukaas104

Ania
Gość
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 1:45 pm 

No wlasnie zastanawialam sie nad tym telefonem. Martwia mnie tylko opinie ze niby telefon jest taki delikatny i kazde uderzenie moze sie skonczyc dla niego smiercia, no i ze dzojstik czesto sie psuje, jak z tym jest ?
I jeszcze pare pytan,
1. jak dlugo wytrzymuje na standartowej baterii przy normalnym uzytkowaniu ?
2. jak jest z jakoscia filmików kreconych tym telefonem i jakie dlugie moga byc, czy sa jakies ograniczenia ?
3. czy da sie na nim ogladac filmy w formacie *.avi czy trzeba przerabiac na 3gp albo inne ?
4. czy sa do niego jakies fajne programy, niestety nie ma symbiana wiec moze cos w javie ?

Dzieki :razz:

soczek 

Tematy: 53
Piwa: 12/5
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 9:16 pm 

Ania napisał/a
Martwia mnie tylko opinie ze niby telefon jest taki delikatny i kazde uderzenie moze sie skonczyc dla niego smiercia

nie no mój latał ostro i nic mu nie było ;)
Ania napisał/a
no i ze dzojstik czesto sie psuje,

fakt ale to wszystkie SE z joyami tak mają, czesto wystarczy poprostu dmuchnąć i jest OK :)

Ania napisał/a
1. jak dlugo wytrzymuje na standartowej baterii przy normalnym uzytkowaniu ?

kilkanacie smsów dziennie rzadko rozmiawiam, ale czesto korzystałem z odtwarzacza MP3 i średnio co 3 dni ładowałem
Ania napisał/a
2. jak jest z jakoscia filmików kreconych tym telefonem i jakie dlugie moga byc, czy sa jakies ograniczenia ?

ograniczenie stawia jednynie rozmiar wolnej pamięci :) a z jakością co u duzo mówić no poprostu 3gp ;)
Ania napisał/a
3. czy da sie na nim ogladac filmy w formacie *.avi czy trzeba przerabiac na 3gp albo inne ?

.avi nie, 3gp owszem, ale mija się to z celem ze wzgledu na jakość
Ania napisał/a
4. czy sa do niego jakies fajne programy, niestety nie ma symbiana wiec moze cos w javie ?

no to zalezy już tylko od tego jakich programów chcesz używac moze będą moze nie cięzko określić, ja na brak czegokolwiek nie narzekałem ;)

mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę, sto ran zadam ...
--------------------------

www.AvengedSevenfold.fan.pl - nie znasz jeszcze A7X? - koniecznie musisz poznać!

Postaw piwo autorowi tego posta

lukaas104

RUDANET.INFO Forum » Komputery i komunikacja » GSM » Komórka do 450 zl.

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
Powtórka z disco polo
Ktora sieć najbardziej opłacalna dla kogoś kto dużo pisze SM
Kupię Motorynkę w dobrym stanie z papierami
Crack do Hard Truck 18 Wheels of Steel.
czy te stery pasują do GF 440 MX ??

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach