_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
A na 14 kwietnia bilecik mam zarezerwowany odbiore przed koncertem
W końcu tez doczekaliśmy sie dokładnego rozpisu godzin
Wyglada to nastepująco
Cytat
godzina 15:00 - otwarcie bramek stadionu
od 17:00 do 17:30 - koncert debiutanta
od 18:00 do 18:45 - koncert zespołu Coma
od 19:15 do 20:30 - koncert Linkin Park
od 21:00 do 23:00 - koncert Pearl Jam
Czasy występów są zaokrąglone, bo wiadomo że każdy zespół potrzebuje czas na rozstawienie sprzętu, podłączenie elektryki itd
Hmm szczerze mówiąc myślałem żę troche inaczej sie to rozłorzy ale nie jest źle
Wychodzi na to że Linkin Park będzie miał około 75 minut na zagranie setu, cały czas mam wątpliwości czy chłopaki dadzą rade, nie wątpię tutaj w możliwości Chestera i reszty, tylko o nową płyte ... Cóż przynajmniej bede miał okazje usłyszeć Come rozbrzmiewającą na stadionie sląskim i tutaj nie mam wątpliwosci że napewno sie nie zawiode
jesli chodzi o to to sami sobie bedziemy mogli wybrac tego debiutanta w ankiecie która będzie juz niebawem szczegóły tego na livenation.pl póki co przyjmowane są zgłoszenia
Z góry przepraszam za post pod postem, ale musze się podzielić tym co chopcy z LP nam zrobili. Co zrobili? mi osobiście wielką krzywdę. Czym? nową płytą. Na nieszczęście wczoraj Minutes To Midnight wycieklo do internetu i wiecie co lepiej dla nas wszystkich było by gdyby nikt się o tej płycie nie dowiedział.
Do wczoraj nie zdawałem sobie sprawy ile syfnych piosenek można zawrzeć na trwającej nieco ponad 45 minut płycie i niestety już wiem dosłownie jest ich 10 na 12. Poza tym jeden kawałek który oddaje dobry mocny klimat starych linkinów (No More Sorrow) i jeden chociaż próbujący udawać że takim też jest (Given Up), a ja się pytam czy która z tych piosenek wyparła z tego projektu Qwerty, no która? Qwerty wydana zimą jest poprostu BOGIEM w porównaniu do tego co dostaniemy 15 mają na nowej płycie. Nie mam siły, tysiące 13 i 14 latków na stadionie śląskim będzie pewnie zadowolonych, ale dla mnie to za mało. Mam nadzieję że usłyszymy więcej starsych nagrań niż tych 'pop rockowych' podchodzących momentami pod U2 (tak, tak pod U2). Jestem załamany.
W sumie jak przesłuchałem kilka nowych mp3 to też się załamałem... Zupełnie inny Linkin Park. Ba, to już nawet chyba nie jest LP... tylko kilka fajnych, a resztę aż szkoda słuchać... Też się obawiam tego koncertu...
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
Heh a tak się wszyscy podniecali tymi Linkinami heh
wiesz nikt nie przypuszczał że nowa płyta będzie takim ścierwem naszczęście koncert nie będzie sie opierał w 100% na nowej płycie i to mnie pociesza
no plyta nie jest tego sobie ale o kilku piosenka ch mozna by było powiedziec z enei sa złe mam nadzieje ze te bed aN A KONCERCIE ALE bedzie hcyba dobrze mam nadzieje ze wiekszosc bedzie kawałków z Meteory :)
_________________ CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE ZA DARMO WSZYSTKO DAJA CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE SIE WSZYTSKIE SNY SPEŁNIAJA
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.