StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Kultura, sport, hobby i media » Muzyka » Rock » KONCERT LINKINÓW W POLSCE :D:D
KONCERT LINKINÓW W POLSCE :D:D
Autor Wiadomość
soczek 

Tematy: 51
Piwa: 12/5
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 12:41 am 

Chciał bym żeby zagrali coś w tym stylu ;)

0. Wake (intro nowej płyty, muszą ją lansować)
1. Faint (legenda)
2. Forgotten
3. In The End
4. One Step Closer
5. Numb (bo jest zajebiste)
6. From The Inside
7. Breaking the habit (niezły stary numer)
8. Given Up (bo jest mocno w punkowym stylu czyli moim stylu :) )
9. Nobody's Listening
10. Bleed It Out (całkiem dobre jest taki trochę popis mike'a ;) )
11. No More Sorrow (najlepszy numer z nowej płyty)
12. With You
13. What I've Done (to w końcu singiel wiec będzie na pewno)
14. My December
bis
15. No More Sorrow (jeszcze raz na dowidzenia, i przysięga Chester'a, że już nigdy nie wydają takiego syfu jak Minutes To Midnight)
16. .?.?. coś wolniejszego z nowej płytki nie wiem co by to mogło być
17. Qwerty (qwerty na końcu bo dla mnie jest to najlepszy kawałek linkinów, chce go usłyszeć na końcu jako zadość uczynienie ze nie ma go na nowej płycie)

z takiego secika był bym w 100% zadowolony :) uradowany i myślę ze po tym nie żałował bym tych 100 złotych ;)

mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę, sto ran zadam ...
--------------------------

www.AvengedSevenfold.fan.pl - nie znasz jeszcze A7X? - koniecznie musisz poznać!

Postaw piwo autorowi tego posta

lukaas104

ANEM

Zaproszone osoby: 10
Tematy: 23
Piwa: 5/13
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 10:26 am 

?? ? - to ja mam sugestie
Leave out all the rest ( wolne i nie złe )

soczek 

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 3:15 pm 

No i już wiemy kto zagra 13 czerwca przed Comą, Linkin Park i Pearl Jam, wczoraj zakończył się konkurs w którym wyłoniony zwycięzce, został nim band o nazwie Gutierez (strona zespołu: www.gutierez.art.pl | MP3 które promowały zespół w konkursie: California [Klik!]). Gratulacje choć dla mnie nie jest to ani szczy marzeń usłyszeć ich, ani jakiś geniusz muzyczny, całe szczescie że grają całkiem energetycznie i przyjemnie, ale bez tego czegoś jednak. Cóż naszczeście tylko 30 minitek mają więc szybko się rozstaniemy ;) .

W konkursie brało udział moim zdaniem wiele wiele wiecej lepszych kapel m.in: nasz rudzki Killjoy, Normalsi, czy PtakY, wolał bym posłuchac jednego z tych trzech ze wskazaniem na Killjoy, bo nie znam ich w wersji Live, pozatym taki mocny wstęp był by moim zdniem dobrym poczatkiem przed Comą, LP i PJ :)

poza tym zobaczcie w kalendarz jeszcze 10 dni tylko, a moze aż 10 dni :wink:

www.AvengedSevenfold.fan.pl - nie znasz jeszcze A7X? - koniecznie musisz poznać!

lukaas104

ANEM

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 5:53 pm 

nie moge si ejzu tego doczekac:D:D:

a co do tego zespołu to podzielam zdanie soczka choc nie bardzo jest oceniac zespoł po jednym utworze :cool:

soczek 

Wysłany: Wto Cze 12, 2007 4:39 pm 

chopcy spójrzcie w kalendarze :roll:
tak mi przyszło do glowy wlaśnie, robimy coś przed koncertem w sensie się napić oranżady wspólnie jakiejś czy coś :wink: :lol:

lukaas104

ANEM

Wysłany: Wto Cze 12, 2007 11:32 pm 

no jo beda dopioro pod stadionem koło 15 20

RtMvS 

Tematy: 77
Piwa: 19/36
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 11:51 pm 

ANEM napisał/a

Tak samo ja :cool:
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<

soczek 

Wysłany: Sro Cze 13, 2007 12:31 pm 

ANEM napisał/a

hmm no to ja bede z domu wychodził chyba dopiero heh, no nic ;)

Bawcie sie dobrze :smile:

lukaas104

RtMvS 

Wysłany: Sro Cze 13, 2007 12:33 pm 

Cytat
Bawcie sie dobrze :smile:

Ty również ;)

mam nadzieję, że LP nas nie zawiedzie...

soczek 

Wysłany: Czw Cze 14, 2007 12:57 am 

no to tak ode mnie będzie coś na gorąco gdyż własnie wrociłem :)
Powiem tak około 40 000 osób robi swoje naprawde :) do tego jakaś taka magia stadionu śląskiego i genialne dźwięki dochodzące do uszu, sprawiło to że było to najlepsze wydarzenie w jakim dotąd uczestniczyłem.
Pierwszy support przeoczyłem gdyż lezałem przed stadionem na trawce i delektowałem się browarem w dobrym towarzystwie :) drugi support oczywiście Coma (ukochana moja :P ), ale widać było że chłopaki jeszcze nie wypoczęli po juwenaliach, mało energii włożyli w występ chociaż od strony muzycznej oczywiscie rewelacja :)
no i nadchodzi 19:20 i niestety jest jasno i to popsuło wszystko, ale już pokoleji widać pojawiających się chlopaków z LP i rozlega się wrzask ze wszystkich stron :) Niestety nagłosnienie przez pierwsze kilka minut było troszke słabo zestrojone, ale energia jaką włożyli w występ nie dała mi o tym myśleć :) Powiem wam zagrali troche ponad godzine i setlista nie mogła być ułożona lepiej, każdy znalazł coś dla siebie, a przy okazji polansowali nową płyte :) i było rewelacyjnie m.in. zagrali: Somewhere I belong, Breaking the habit, In the end, Crawling, One step closer, Numb, Faint, Given up, No More Sorrow, What I've Done, Bleed It Out. Dokładną set liste zapodam jutro jak tylko zbiore myśli bo dziś nie jestem wstanie. Ale jest jedna rzecz która utkwi mi w pamięci na wile długich lat :) słyszymy pierwsze dzwieki kawałka Given up, po czym kilka sekund później niemal cały stadion, niemal całe 40 000 osób zaczyna unosi ręce do góry i zaczyna klaskać niesamowity widok naprawde mówie wam zapadło mnie na chwile :) p rzy czym znaczna większość pomagała Chesterowi i Mike'owi w śpiewaniu i wykrzykiwaniu tekstów. Jak już powiedziałem efek był by lepszy gdyby zagrali po zachodzie słonca ale cóz no ;)
Co do pearl jam to mało mam do powiedzenia bo to troszke nie mój klimat ;) wyogdnie rozłozyłem się na krzesełku i słuchałem, chociaż oprawa wizualna bardzo mi się podobała , aha jeszcze mam prosbe do wokalisty ;) panie Eddie proszę nie mów już w naszym pięknym języku, doceniam chęci no ale ... :P heh ;)

no to tyle odemnie na dziś, na gorąco, na świeżo :) duzo wiecej jak odpoczne pozbieram myśli i tak dalej i fotami swoimi zarzuce jak zawsze choć robionymi z daleka no ale zawsze ;) ide spać :wink:

lukaas104

LeYdii 

Tematy: 18
Piwa: 2/10
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 1:19 am 

:)

RtMvS 

Wysłany: Czw Cze 14, 2007 12:27 pm 

A najważniejsze - LP zdał egzamin ! :D Same hity + kilka kawałków z nowego albumu... ;) A jaka euforia przy Numb i Crawling... :D

ANEM

Wysłany: Czw Cze 14, 2007 1:18 pm 

Powiem tak :D :D: wiecej takich koncertów:D:D: czułem sie jak w raju gdy leciał NUMB i Crowling :D :D:

staneli chłopaki na wysokosci zadania :D D

do tego jeszcze Coma rozgrzała przed linkinami :D :d

a Pearl Jem i to cos co grało na samym poczatku nie zdało egzaminu

Ale KOncert swietny nastepnym razem na płyta bo jakos dziwnie tak w sektorach :D :D

Fenris

Tematy: 49
Piwa: 7/8
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 2:44 pm 

soczek napisał/a
Ale jest jedna rzecz która utkwi mi w pamięci na wile długich lat :) słyszymy pierwsze dzwieki kawałka Given up, po czym kilka sekund później niemal cały stadion, niemal całe 40 000 osób zaczyna unosi ręce do góry i zaczyna klaskać niesamowity widok naprawde mówie wam zapadło mnie na chwile :) p rzy czym znaczna większość pomagała Chesterowi i Mike'owi w śpiewaniu i wykrzykiwaniu tekstów

Przeciez wczesniej przed piosenka kazali(poprosili) podniesc rece :) Ale Atmosfera tego kawalka byla miażdząca, zajebista sprawa, mialem wrazenie ze caly slaski zaraz sie rozleci :)

Co do PJ to troche sie zawiodlem, zdecydowanie nie moja muzyka, choc pierwsze trzy kawalki mi sie spodobaly, a potem mialem wrazenie ze wszystkie ich piosenki sa takie same, monotonne... Niby to ludzie powstawali z miejsc, ale co z tego? Na Linkin wszyscy spiewali, a tu wszystko ograniczalo sie do uuuu oooo eeee i do oklaskow...

soczek 

Wysłany: Czw Cze 14, 2007 3:47 pm 

Fenris napisał/a
Przeciez wczesniej przed piosenka kazali(poprosili) podniesc rece :) Ale Atmosfera tego kawalka byla miażdząca, zajebista sprawa, mialem wrazenie ze caly slaski zaraz sie rozleci :)

słyszałem słyszałem, ale chodziło mi o sam wizualny efekt kiedy rozglądnąłem się po calym stadionie :) Jak już gadałem z Anemem, troche moge załować ze nie miałem miejsc na płycie czymś niesamowitym było by się znaleść w tym szalejącym tłumie, i też nigdy więcej miejsc na sektorze :] Ale jak już powiedziałem w ogolnym rozrachunku nie mam czego załować, przeżycia, klimat i atmosfera to rzeczy których opisać i zapomnieć się nie da :)

Do PJ ja już wracać nie będe bo to tez na pewno nie moja muzyka, więc myśle ze zbytniego sensu i rozmyślania nad tym nie ma ;)
ale do Linkinów jeszcze wrócę bo umknęła mi jedna kwestia, mianowicie gdzie bisy? liczyłem na chociaż jeden kawałek i się nie doczekałem szybko sie zmyli ze sceny. I brakowało mi jednej piosenki do pełni szczęścia, Qwerty którego wyczekiwałem i się nie doczekałem, może innym razem :roll:

lukaas104

RUDANET.INFO Forum » Kultura, sport, hobby i media » Muzyka » Rock » KONCERT LINKINÓW W POLSCE :D:D

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
TORRENTE << NOWA GRA INTERNETOWA DLA KAZDEGO POLECAM
Co można usłyszeć pracując w biurze obsługi klienta :D :D
SPRZEDAM SONY ERICSSON K310i !! NÓWKA GWARANCJA
SUPER TEKSTY I PIOSENKI ANEMA !
Poszukuje gotowych stron WWW coś a'la PHP-NUKE, POSTNUKE

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach