Konwersja plików w CMD lub programie obsługi TeX'a
Mam pytanie - w jaki sposób można przekonwertować w CMD plik z rozszerzeniem *.gif na plik z rozszerzeniem *.eps ? (lub dowolne inne rozszerzenie) ? Albo czy istnieje komenda tego rodzaju w programie obsługującym TeX/LaTeX (typu WinShell) ?
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Nie bardzo, mam do przygotowania referat z Technologii Informacyjnej i mam zrobić o wklejaniu grafiki do dokumentu LaTeXa. Na komputerach nie ma tego typu programów, więc pytam czy można je przekonwertować w cmd lub programie do pisania dokumentów LaTeXa (bo takie programy akurat komputery mają)
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.