StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Dział główny » OFFTOP » Koscielny czy cywilny
Przesunięty przez: shv1
Nie Kwi 27, 2008 2:23 pm
Koscielny czy cywilny
Autor Wiadomość
BartoL 

Tematy: 2
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 10:26 am 

Cytat
Pewnie, teraz zmieniajmy nazwy i treści wszystkich tematów, gdzie narodził się offtop... // RtMvS

A w czym problem? Zmieniłem nazwę tylko tego jednego tematu bo bardziej odpowiada zawartosci tego tematu.
LeYdii napisał/a
Mam brać ślub kościelny tyllko dlatego, bo ' tak by wypadało'

No wlasnie tak to przewaznie wyglada, robi sie wszystko pod publiczke, młodzi sie zadluzają tylko po to zeby jeden dzien sobie poskakać przy rytmach disco polo :D A wszystko czesto przez panne młodą ktora bez welona i torta sobie żenienia nie wyobraza, ale nie zawsze tak jest na szczescie :)

Postaw piwo autorowi tego posta

RtMvS 

Tematy: 77
Piwa: 19/36
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 10:41 am 

BartoL napisał/a
Cytat
Pewnie, teraz zmieniajmy nazwy i treści wszystkich tematów, gdzie narodził się offtop... // RtMvS

A w czym problem? Zmieniłem nazwę tylko tego jednego tematu bo bardziej odpowiada zawartosci tego tematu.

O_o widzę bardzo dobrze się rozumiemy... :neutral: :???:

CHODZI MI O TO, że wg Ciebie można teraz sobie pozmieniać zawartości pierwszych postów, skoro zaczęła się dyskusja o tym, tak ? Pewnie ! Mamy temat np o Formule 1 i zaczynamy pisać o d*pie Maryni. No to zmieńmy pierwszy post: "PS. A tak w ogóle co sądzicie o d*pie Maryni ? ". To nie jest oczywiście żaden OFFTOP ! Pewnie ! Przecież można dojść z Formuły 1 do d*py Maryni prostym ciągiem przyczynowo - skutkowym ! Tak to sobie wyobrażasz ? Sorry, ale nie na tym polega wypowiadanie się na forum ogólnym.

Teraz dzięki Tobie ten temat znalazł się w dziale OFFTOP, więc piszta co chceta. Brawo.

Dżizys, ja już sił nie mam...

- - - - -

BartoL napisał/a
No wlasnie tak to przewaznie wyglada, robi sie wszystko pod publiczke,

Przeważnie, ale nie zawsze, cały czas piszesz o ogóle, zapominając o szczegółach. Zdaje się że nie znasz wielu wiernych ludzi ;) Dla których kościelny jest przede wszystkim. I nie robią tego pod publiczkęk, tylko po to, bo dla nich jest to najwazniejsze w związku. Bynajmniej ja nie mam zamiaru robić czegoś takiego pod publiczkę ;)
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<

auger 

Tematy: 72
Piwa: 16/13
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 10:44 am 

BartoL napisał/a

LeYdii napisał/a
Mam brać ślub kościelny tyllko dlatego, bo ' tak by wypadało'

No wlasnie tak to przewaznie wyglada, robi sie wszystko pod publiczke, młodzi sie zadluzają tylko po to zeby jeden dzien sobie poskakać przy rytmach disco polo :D A wszystko czesto przez panne młodą ktora bez welona i torta sobie żenienia nie wyobraza, ale nie zawsze tak jest na szczescie :)

Popatrz o czym pisała LeYdii, o ślubie a nie o weselu. :twisted: Czy ty człowieku widzisz tylko to co chcesz widzieć, czy tylko prowokujesz? :brawo: Brawo za prostolinijny tok myślenia. :jupi: Ukłony dla wszechwiedzącego, którego racja jest tylko jedna i tylko po jego stronie, któren to nie przyjmuje do wiadomości zdania innych i nie liczy sie z nim... :prosze: Ja już nie podejmuje dalszych dyskusji-dodaje temat do ignorowanych, choć moim obowiązkiem jest czytać każdy z nich. Mam nadzieję, że mi Admin wybaczy, ale wolałbym uniknąć pewnych sytuacji... :evil:
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę.

Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.

BartoL 

Tematy: 2
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 11:20 am 

RtMvS napisał/a
Pewnie ! Mamy temat np o Formule 1 i zaczynamy pisać o d*pie Maryni. No to zmieńmy pierwszy post: PS. A tak w ogóle co sądzicie o d*pie Maryni ? .

Zauwaz ze w temacie o formule 1 tez piszecie o bardzo wielu aspektach zwiazanych z tym sportem a skoro tytuł tego tematu był zbyt wąski to go poszerzyłem, w koncu to ja zalozylem ten temat wiec mam do tego prawo, i nie chodzi to o calkowita zmiane tematu a tylko o doprecyzowanie szczegółów. Poza tym wesele jest dla wiekszosci (niestety) ciagle nierozlacznym elementem ślubu wiec naprawde nie wiem czy w tym momencie pisanie tutaj o jednym i drugim jest to az tak ogromnym naduzyciem. Jeżeli Ci ten temat nie odpowiada to go omijaj, temat znalazl sie w dziale "offtop" wiec jak rozumiem nie masz sie juz czego czepic, prawda ? :) Proponuję wiec zamknąć tym samym ta gałąź dyskusji bo nie bardzo ma tu prawo bytu.
RtMvS napisał/a
Przeważnie, ale nie zawsze, cały czas piszesz o ogóle, zapominając o szczegółach. Zdaje się że nie znasz wielu wiernych ludzi ;) Dla których kościelny jest przede wszystkim. I nie robią tego pod publiczkęk, tylko po to, bo dla nich jest to najwazniejsze w związku. Bynajmniej ja nie mam zamiaru robić czegoś takiego pod publiczkę ;)

Jeśli ktos idzie pod prąd i rezygnuje z wystawnej imprezy na korzysc czegos bardziej oryginalnego to chwala im za to, ale tak jak sam napisales: "wiekszość" ciagle nie wyobraża sobie tego żeby po kosciele nie zacząć wielogodzinnej nudnej posiadówy - inna sprawa ze wielu ludziom takie cos jak najbardziej odpowiada, reszta jest tu niestety niewolnikami wiekszosci ktorzy uwazaja ze bez wesela slub jest niewazny ;p
auger napisał/a
Popatrz o czym pisała LeYdii, o ślubie a nie o weselu. :twisted:

A ja do tych działań pod publiczke podczepilem wesele bo MOIM zdaniem jedno i drugie robi sie czesto pod presją otoczenia a nie tak naprawdę z wlasnej nieprzymuszonej woli.
Gdzie napisalem ze jestem wszechwiedzacy albo ze tylko ja mam racje? Wierz mi ze uznaje prawo do odmiennego zdania, cecha duskusji jest to że nie kazdy musi sie zgadzac z kazdym ale moze wyrazic swoje zdanie na dany temat. Jesli ktoś ma odmienne zdanie do mojego to ja to szanuje, mimo ze nie musze sie z nim przeciez zgadzac :)
auger napisał/a
Ja już nie podejmuje dalszych dyskusji-dodaje temat do ignorowanych

Ok, dziekuje za informacje, chociaz nie wiem co to tak naprawde wnosi do tematu.

RUDANET.INFO Forum » Dział główny » OFFTOP » Koscielny czy cywilny

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
Konie na igrzyskach beda mialy... klimatyzowane stajnie
W jaki sposob wyrazacie uczucia swoim partnerom/kom?
Polscy juniorzy w 1/8 Australian Open
"Cymański: Niedzielę trzeba jakoś uczcić"
Nieoficjalny Service pack dla Windows 98

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach