Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pią Sie 18, 2006 10:36 am
Fenris napisał/a
Anulka napisał/a
bo mój młodszy syn jest namiętnym
obgryzaczem i nie moge sobie z tym poradzić...
Zagrozic amputacja obgryzionych czlonkow
Smarowac paluchy rozpuszczalnikiem, benzyną lub innymi chemikaliami. Odechce mu sie szybko...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Anulka, podobno istnieje taki specjalny plyn ktorym "maluje" sie paznokcie - wtedy są one bardzo gorzkie i dziecko przestaje je gryźć. Podobno dobrze jest także odwiedzić poradnie psychologiczną poniewaz przyczyn problemu trzeba szukac na tle nerwowym.
Fenris napisał/a:
Anulka napisał/a:
bo mój młodszy syn jest namiętnym
obgryzaczem i nie moge sobie z tym poradzić...
Zagrozic amputacja obgryzionych czlonkow
Smarowac paluchy rozpuszczalnikiem, benzyną lub innymi chemikaliami. Odechce mu sie szybko...
Brutale On jest jeszcze mały
Wiecie co... raczej z Waszych pomysłów nie skorzystam
To mój Syn i baaaardzo Go kocham
Eeee tam No niestety taka jest prawda ze jezeli jak mowisz jest jeszcze maly to raczej do rozsadku slowami mu nie przemowisz. zgadzasz sie? No chyba tak, skoro prosisz nas o pomoc
Proponuje nauczyc go korzystania z obcinacza do paznokci Odkad u mnie to cudenko jest w domu juz nie obgryzam paznokci A tez mialem z tym problem.... no chyba ze na to tez jest jeszcze za maly... to wtedy proponuje narazie odpuscic
A jesli juz o obgryzanie chodzi.... wstyd sie przyznac ale macie jakies pomysly na odzwyczajenie sie podgryzania policzkow? (nie wiem jak to nazwac )
W sumie obgryzanie paznokci nie jest jeszcze takie zle, są ludzie którzy np. wyrywają sobie wloski jeden po drugim albo idąc ulica liczą kazdą plytę chodnikową albo stąpają tylko na co drugiej
Są szajby wieksze i mniejsze
Zyjemy w czasach powszechnych alergii i nerwic wiec to chyba juz nic nienormalnego.
Pozostaje chyba tylko wyjechac na wies, uspokoic swoje zycie i zająć się np. pszczelarstwem - chyba ze ktos ma alergie na jad tych ostatnich
ja moge jeszcze tak dlugo wymieniac Kto lubi sobie hmmm "poruszac noga pod lawka" ? Kolezanki ze studi ostatnio mnie chcialy udusic bo przez ta moja noge polowa auli sie ruszala no moze przesadzam, ale dwie kolezanki po lewej i jedna po prawej cos o mojej nodze mogly by powiedziec
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.